25 / 04 / 2024

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! İstanbul depremi 2045'te olacak!

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! İstanbul depremi 2045'te olacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, önceki akşam TV100’de canlı yayınlanan Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ programına konuk oldu. Ercan, İstanbul depremi için “2045 yılında olacak” diyerek İstanbulluları korkuttu.



Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüpoğlu, bugünkü yazısında Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın katıldığı programdaki açıklamalarını kaleme aldı...

İstanbul depremi için “2045 yılında olacak” diyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, önceki akşam TV100’de canlı yayınlanan Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ programına konuktu. İstanbul depremi için “2045 yılında olacak” diyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, önceki akşam TV100’de canlı yayınlanan Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ programına konuktu.Bayülgen, “Depreme dair hem güzel, hem dramatik bir görüntü vardı İzmir’den” diyerek anlatmaya başladı:“Ofis o kadar sallanıyordu ki, sizleri dinleyen gençler paniklemeden masaların altına, o ‘yaşam üçgeni’ denen yere geçmeyi becerebildi. Sizler bunları anlatmasaydınız, onlar bunları yapamazdı.”Ercan, “Aslında çok yanlış yapıyorlar” deyip, Bayülgen’i ters köşe yaptıktan sonra şunları söyledi:“Japonya’da son yapılan çalışmalara göre deprem sırasında masa altına girmek sakıncalı. Masanın kenarında olacaksın. Çünkü masa şey olduğu zaman altında eziliyorsun. En dar yerlere gireceksin. Mesela bugün Ayla bebek çıkarıldı 91 gün sonra, çocuğu kurtaran buzdolabı ya çamaşır makinasının yanına düşmüş olması. Çocuk 91 yıl sonra kurtuldu.”“Ayla” değil Ayda, “91 gün”, “91 yıl” değil 91 saat...Gel de inan şimdi Prof. Dr. Ercan’ın, “İstanbul depremi 2045 yılında olacak” demesine?

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! O fayda yıkıcı deprem bekleniyor!

Uzmanlardan korkutan deprem uyarısı!


Geri Dön