25 / 04 / 2024

Ahmet Haşim Şirin: Mortgage ING Bank'ın öncelikli konuları arasında!

Ahmet Haşim Şirin: Mortgage ING Bank'ın öncelikli konuları arasında!

22-24 Eylül 2010 tarihleri arasında ilkini düzenlediğimiz programa mortgage satışı konusunda başarılı 100 dünya mortgage uzmanı arkadaşımız katıldı



“Mortgage”,  ING Bank’ın öncelikli konuları arasında yer alıyor. Dünyanın mortgage uzmanı kimliğimiz ile yurtdışındaki zengin tecrübemizi Türkiye’deki müşterilerimize sunarak taleplerini en iyi şekilde karşılamayı ve onlara en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

Mortgage, çok önemli ve bir o kadar da teknik bir ürün. Dolayısı ile müşteri ihtiyaçlarını doğru anlamak ve uygun çözümleri sunabilmek için mortgage danışmanlarımızın alanında uzman kişiler olması gerekiyor. Bu amaçla, çalışanlarımızın mesleki gelişimlerine katkı bulunmak, onlara yeni bir vizyon kazandırmak ve müşterimize sunduğumuz hizmetin kalitesini daha da artırabilmek için Bilgi Üniversitesi ile birlikte “Akademi Mortgage Sertifika Programı”nı geliştirdik.

22-24 Eylül 2010 tarihleri arasında ilkini düzenlediğimiz programa mortgage satışı konusunda başarılı 100 dünya mortgage uzmanı arkadaşımız katıldı. Yıl sonuna kadar başarılı 200 uzman arkadaşımızı da eğitime alacağız. Akademi Mortgage programı 2011 yılı içinde devam edecek. Bu sayede tüm mortgage uzmanı arkadaşlarımızın bu eğitimden faydalanmasını sağlayacağız.

“Akademi Mortgage Sertifika Programı sayesinde, dünya mortgage uzmanlarımız, şubelerdeki tecrübelerinin yanı sıra gerek akademisyen gerekse sektörün önde gelen temsilcilerinden alacakları bilgiler ile müşterilerimize çok daha kaliteli hizmet sunabilecekler.

Bilgi Üniversitesi akademisyenleri, ING Bank Genel Müdürlük bünyesinde görev yapan mortgage uzmanları ve sektörün önde gelen temsilcilerinin katılımıyla 3 gün boyunca 15’ten fazla ders ve grup çalışmasını içeren bir program gerçekleştirilmiştir.

Eğitimlerde vaka çalışmalarından, ekonomik gelişmelerin konut piyasasına olan etkisine, ING Bank’ın mortgage stratejisinden konut finansmanı kanununa ve satış pazarlama tekniklerine kadar pek çok farklı konu üzerinde duruldu. 

Eğitim programına katılan mortgage danışmanlarımız, eğitim programının kendileri için çok faydalı geçtiğini belirterek, şubelerde edindikleri tecrübenin yanı sıra program sayesinde elde etmiş oldukları teorik ve pratik uygulamalar sayesinde müşterilerine daha kaliteli hizmet sunabileceklerini belirttiler.  

Dünya mortgage uzmanı kimliğimizle sektörün büyümesi ve hizmet kalitesinin daha yüksek standartlara ulaşabilmesi için elimizden gelen katkıyı yapmaya devam edeceğiz.  Bu paralelde tüketicilerin konut alma eğilimlerini ölçtüğümüz “Mortgage Barometre”yi Nisan ayından itibaren hayata geçirdik. Müşterilerimizin ihtiyaçları için sunduğumuz hızlı ve yenilikçi çözümlerin yanı sıra, emlak ofislerinden, konut sektörünün önde gelen firmalarına kadar sektörün bütün önemli oyuncularıyla ortak çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. 


Geri Dön