18 / 04 / 2024

Ahmet Kul İnşaat'tan Topkapı'ya 2 yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat'tan Topkapı'ya 2 yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat'ın hızla yükselen başarı grafiğinden söz eden Ahmet Kul İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Kul "2018 yılında Topkapı'nın merkezi noktasında bulunan arsa portföyleri ile ülke genelinde ses getirecek 2 büyük projeye imza atmaya hazırlanıyoruz" dedi.



Ahmet Kul İnşaat Mimaroba'da yer alan 188 konutluk Dia Mare projesinde sona yaklaştı. Deniz manzarası ve akıllı ev teknolojileri ile öne çıkan projede teslimler Mart 2018'de yapılacak. Şirket Mimaroba, Topkapı ve Bodrum'da yeni yatırımlar planlıyor. 


AHMET Kul Grubu şirketlerinden Ahmet Kul İnşaat, 2017 yılını yatırım yılı ilan etti. Bugune kadar Lavinya Park, Otoport, Vetro City, Ginza Lavinya Park gibi önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Ahmet Kul İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Kul "2017 itibari ile de İstanbul Mimaroba'da Dia Maıe, Bodrum Yalıkavak'ta ise Solse 7 projeleri devam ediyor" dedi. Mimaroba sahilde yükselen Dia Mare projesi hakkında bilgi veren Yavuz Kul, "Mimarisi Çamoğlu Mimarlık tarafından geliştirilen projenin geometrisi denizden maksimum faydayı almak için geliştirildi. Daha birinci kattan görülebilen deniz manzarası, yeşil doğası ve dingin ortamı ile huzurlu bir yaşam önerisi sunan proje Akdeniz ve Ege esintilerinden ilham alan çok sesli bir yaşam sunuyor. 11 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlanan Dia Mare'de toplam 188 konut ve 17 ticari ünite yer alıyor" dedi. 


KABA İNŞAAT BİTTİ!


Projede her dairenin akıllı ev özelliğine sahip olduğuna dikkat çeken Yavuz Kul,"En yeni ve gelişmiş üretim nıetodlarıyla inşa edilen Dia Mare, teknolojik alt yapısıyla sırdan bir evden beklenilenin çok daha fazlasını sunuyor. Dia Mate'de tüm daireler, yerden tavana ve duvardan duvara geniş camlarla donatılmış olduğundan deniz ve peyzaj manzarasından yüzde yüz yararlanıyor. İç mimarisinde kullanılan malzeme kalitesi ile bölgesindeki standartların çok üstünde bir anlayış ortaya koyan Dia Mare'de 2+ l'den 5+ l'e değişen çok sayıda daire tipi bulunuyor. Üstü açılıp kapanabilen havuza sahip olan Dia Mare, dört mevsim yaşanılacak bir ortam sunuyor. Özel tasarım peyzaj alanları, çocuk parkları, oyun sahaları, yürüyüş yolları, sinema salonu, fitness merkezi gibi sosyal olanakları içinde barındıran Dia Mare, yakın çevresindeki olanaklarla da tercih sebebi oluyor. Kaba yapısı tamamen biten proje 2018 Mart'ta yeni sahiplerine teslim edilmeye başlanacak" dedi. 


BODRUM'A VİLLA 


Bodrum projelerinin ise Yalıkavak'ta konumlandığını dile getiren Yavuz Kul, "Sadece 7 villanın yer aldığı Solse 7, Bodrum'un benzersiz yerleşim bölgesi Yalıkavak'ta hem yaz hem kış yaşama ayrıcalığı sunuyor. Her villaya özel en az 500 metrekarelik geniş bahçeleri ve sonsuzluk havuzu ile yemyeşil yaşam, masmavi manzara sunarı Solse 7, denize 500 metre uzaklıkta. 2 faiklı tiplerden oluşan villaların içinde iç bahçeler ve saunalar bulunuyor" dedi. 


TOPKAPI'YA 2 PROJE YOLDA 


2017 yılı içerisinde Mimaroba ve Bitez'de iki yeni projeye başlayacaklarını dile getiren Yavuz Kul, 

"Ahmet Kul İnşaat, 2018 yılında ise Topkapı'nın merkezi noktasında bulunan arsa portföyleri ile ülke genelinde ses getirecek 2 büyük projeye imza atmaya hazırlanıyor. Ahmet Kul İnşaat'ın hızla yükselen bu başarı grafiğinin arkasında güvenilirlik ilkesi öne çıkıyor. Çünkü şirketimiz stratejik lokasyonlarda geliştirdiği arsa yatırımlarını, modern tasarım anlayışı ile projelendirerek değeri her geçen gün artan bir yaşam konseptine dönüştürüyor" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön