25 / 04 / 2024

Aialoft Villaları Aralık 'ta teslim edilecek!

Aialoft Villaları Aralık 'ta teslim edilecek!

Procon Yapı yetkilisi Özcan Aydos, "Projemiz yoğun rağbet görüyor. Procon Yapı olarak önümüzdeki yıl Urla'da daha geniş kapsamlı bir projeye başlayacağız. Bu yeni projemiz çiftlik evleri konsepti üzerine kurulu olacak" dedi.




Procon Yapı'nın Çeşme Ayayorgi'de devam eden projesi Aialoft, doğayla içiçe konumu ve konforlu evleriyle beğeni topluyor. Aialoft Ayayorgi Villaları'nı Aralık ayında teslime hazır hale getireceklerini dile getiren Procon Yapı yetkilisi Özcan Aydos, "Projemiz yoğun rağbet görüyor. Procon Yapı olarak önümüzdeki yıl Urla'da daha geniş kapsamlı bir projeye başlayacağız. Bu yeni projemiz çiftlik evleri konsepti üzerine kurulu olacak" dedi.

Aialoft projesinin modern ve estetik mimarinin gerçek loft tarzında ağır çelik konstrüksiyon teknolojisi kullanılarak inşa edildiğini söyleyen Aydos, yaz mevsiminin yanı sıra kışın da rahatlıkla vakit geçirilebilecek, sahiplerine doğa ve denizle içiçe yaşama şansı sunacak evler yarattıklarını söyledi. 


Mimarisi ile öncü 

Aialoft Villaları'nın 3 oda, 3 banyo ve açık mutfaklı geniş salonu ile bin 800 metrekare yaşam alanı sunduğunu dile getiren Aydos, sözlerine şöyle devam etti: 

"Evlerimiz yüksek camları ile dikkat çekiyor. Zeminlerin içeriden teraslarla birleşmesi, camın önünde havuzun bulunması, mutfağın tüm sosyal alanlara hakim olması bu projenin en güçlü faktörlerinden. Evin içerisindeki ferahlığı ve geniş mekan hissini oluşturabilmek için binayı ayakta tutan yapısal elemanların olabildiğince gizlenmesi gerekiyordu, bunun için de çelik konstrüksyonun uzun mesafeleri dar kesitlerle geçebilme özelliğinden yararlandık ve onları tamamen gizlemek yerine tasarımın bir parçası haline getirdik. Evin teras, bahçe, havuz, bbq alanı, gibi sosyal mekanların salon ve mutfak tarafından domine edilmesi evin içerisinde yapılacak tüm aktivitelerde kullanım rahatlığı oluşturdu. Camların da kesintisiz olması üç tarafı manzara olan bölgenin hakkını veriyor diye düşünüyorum." 

Ev sahiplerinin kullanımını göz önünde bulundurarak huzurlu ve rahat bir ortam oluşturmaya çalıştıklarını belirten Aydos, bunu yaparken başka projelerden edindikleri tecrübeye dayanarak, müşterilerin istek ve ihtiyaçlarını çözmeye çalıştıklarını vurguladı. Bu evlerde yaşayacak kişilerin kendi şahsi eşyalarının dışında hiçbir masraf yapmadan eve taşınabileceklerini de sözlerine ekleyen Aydos, "Aialoft projesi çevresindeki diğer villalardan daha farklı. Proje hazırlanırken evin dışı, içi tasarlandıktan sonra ortaya çıktı, cepheler ve kesitlerin tamamı önce yaşamsal alanlar oturtulduktan sonra işlendi. İşlevsel olmayan bir ürün nasıl kullanışsız olursa, içinde huzurlu olmayacağınız bir mimarinin de hiçbir önemi yoktur bizce" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön