19 / 04 / 2024

Aile destek programında bu detayı unutup başvuran milyonlarca kişi var! Boşa yapmayın, hemen tıklayın

 Aile destek programında bu detayı unutup başvuran milyonlarca kişi var! Boşa yapmayın, hemen tıklayın

Aile destek programı başvuruları devam ediyor. Aile destek programındaki bir detayı unutup da başvuran milyonlarca kişi var. İşte başvuruları dikkate alınmayan o kişiler hakkındaki detay...



450 ile 600-TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecektir. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir. 

Hak sahiplerinin ve hanelerinin sosyoekonomik durumlarında Aile Destek Programı hak sahipliğini etkileyecek nitelikte değişiklik olduğunun sistem ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespiti halinde söz konusu destek programı ilgili hane için durdurulacak olup bu şekilde desteği durdurulan hanelerin ihtiyaç sahipliği durumunun yeniden tespiti halinde Aile Destek Programı yeniden başlatılacaktır.

Bunun yanında Aile Destek Programı başvurusu reddedilen kişilerin sosyoekonomik durumlarının değişmesi ihtimaline istinaden kişilere söz konusu destek programı kapsamında yeniden başvuru yapılması imkânı tanınmıştır. 


Geri Dön