20 / 04 / 2024

Airport AVM’de Garage Sale!

Airport AVM’de Garage Sale!

Avrupa ve Amerika’da düzenlenen, Türkiye’de ilk defa bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek ‘Garage Sale’ etkinliğinde, evlerde kıyıda köşede kalmış kullanılmayan ama çalışır durumda olan eşyalar değerlendirilecek.



İstanbul Ataköy’de bulunan Airport Outlet Center’ın açık otopark alanında uyguladığı Bit Pazarı ve Ekolojik Pazar konseptleri ile sektöre hem outlet’i, hem de halkın diğer ihtiyaçlarını karşılayacak farklı konseptleri biraraya getirerek farklı taleplere cevap vermeye devam ediyor.


Avrupa ve Amerika’da düzenlenen, Türkiye’de ilk defa bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek ‘Garage Sale’ etkinliğinde, evlerde ne kadar kıyıda köşede kalmış kullanılmayan ama çalışır durumda olan eşyalar değerlendirilecek. Eskiye ve geçmişe dair aranan her şeyi bulmak mümkün olacak.


Airport Outlet Center, 4 Ekim 2015 pazar günü ücretsiz olarak gerçekleştireceği ‘Garage Sale’ etkinliğinde çocuk aktiviteleri ve sürpriz hediyeler ile ziyaretçilerine hoşça vakit geçirtecek. Etkinliğe, kayıt yaptıranlar katılabilecek. 


Milliyet




Geri Dön