25 / 04 / 2024

AIS>BrandLab gayrimenkul'de fark yaratıyor!

AIS>BrandLab gayrimenkul'de fark yaratıyor!

Türkiyedeki yapı sektörü, dünyada bu alandaki en büyüklerden biri olmakla beraber pazarlanması en karmaşık olanı görümündedir. Sektör, esas olarak, ilişkiler ve güven üzerine kuruludur...



Türkiyedeki yapı sektörü, dünyada bu alandaki en büyüklerden biri olmakla beraber pazarlanması en karmaşık olanı görümündedir. Sektör, esas olarak, ilişkiler ve güven üzerine kuruludur. Müşterilerin ve iş ortaklarının sizin muktedir olduğunuzu bilmesi ve şirketlerin kapasitelerine, projelerine, yönetimine ve maliyet etkinliğine güvenmesi gerekmektedir.  Yükleniciler, bayiler, taşeron müşavirler ve personelin de iyi bir itibarı sürdürmesi ve pazar içerisinde başarılı şekilde faaliyet gösterebilmesi için yapsatçıya ve inşaat şirketine de güvenmesi gerekmektedir.

En iyi kurulan güven ilişkisi elbette ki kişisel düzeydedir, ancak böylesi rekabetçi ve zor bir pazarda yalnızca hiçbir farkı olmayan bu faktöre güveniliyorsa, şirketler ayırt edilemez. Sektör bu gerçeğin farkına varmış ve markalaşmanın önemini kabul etmiştir.

Pek çok inşaat şirketi, yeniden markalaşarak ve yeni kimlikler oluşturarak dış marka imajlarına yatırım yapmaktadır ve markalarını müşterilerine ve hedef pazarlara iletmek için ayrıca fiili inşaat sahalarının geniş yüksek profilini kullanmaktadır. Şirketlerin markalarının yeniden lansmanını yapmak ve görünürlüğü ve marka tanınırlığını artırmak için kimliklerini daha simgesel veya çağdaş hale getirmek, doğru imajı yaratmaya yardımcı marka sürecinin bütünü içerisindeki iki adımı oluşturmaktadır.

ais>BrandLab, 10 yıldan uzun süredir gayrimenkul sektörü ve yapsatçılar için markalaşmanın en ileri noktasında çalışmalarını sürdürmektedir. Dubaideki ofislerimiz, insanlık tarihinde dünya üzerindeki bir şehrin en hızlı büyümesini temsil eden Dubainin büyüme ve gelişmesine şahit olmuştur. Bu büyüme ve gelişme döngüsü bir noktaya kadar resmen Burj Dubai olarak bilinen ve Dubai Mallın bitişiğindeki  Dubai Downtownda yer alan en yüksek bina olan Burj Khalifanın açılışıyla tamamlanmıştır.

Marka yaratma ve geliştirme konusunda  tasarım uzmanlarından oluşan aisBrandLab ekibi sektörü ve bu sektörde faaliyet gösterenlerin gereksinimlerini yakından bilmektedir. Dolayısıyla, müşterinin ve iş ortaklarının kararlarını verme sürecinde göz önünde tutacakları bir rekabet üstünlüğünün elde edilmesini sağlamak amacıyla şirketlerin itibarını ve değerlerini gerçek anlamda temsil edecek güçlü ve farklılaştırılmış bir marka oluşturma konusunda hizmet vermeye hazırdır. 

Sektör konusunda sahip olduğu uzmanlık bilgisi ile ais>Brand Lab, pazarlama materyalleri, ticari fuarlar ve web geliştirme ile sosyal medya gibi tüm iletişim araçlarını kapsayan bireysel gelişimlere yönelik markalar yaratma ve konumlandırma ve yeni kurumsal markaların lansmanı konusunda Türk yapı sektörüne yardımcı olacağına inanmaktadır.

ais>BrandLab kısa süre önce, Hindistan pazarına başarılı bir şekilde giriş yapmış ve ülkenin en hızlı büyüyen geliştiricilerden biri olan  'The Mighty Group" için yeni bir kimlik oluşturma projesine başlamış bulunmaktadır.

100den fazla büyük markayla çalışmış olan ais>BrandLab hem gayrimenkul sektörüne hem de yapsatçılara ve onların bireysel gelişimlerine yönelik marka geliştirme konusunda yetenek sunmanın yanı sıra global farkındalık da sağlamaktadır.

 


Geri Dön