24 / 04 / 2024

AK Apartmanında ANAYOL rekabeti!

AK Apartmanında ANAYOL rekabeti!

Eski DYP Genel Başkanı Çiller ile eski ANAP Genel Başkanı Yılmazın çocukları Nişantaşında yan yana restoran açtı. Bir dönem ANAYOL koalisyonunu kuran politikacıların çocuklarını buluşturan apartmanın adı Ak...



Bir dönem siyasette birbirlerine rakip olan DYP Eski Genel Başkanı Tansu Çiller ile ANAP eski Genel Başkanı Mesut Yılmazın rekabetleri ikinci kuşağa taşındı!

;Mesut Yılmazın işletmecilik yapan oğulları Yavuz ve Hasan Yılmaz ile Tansu Çillerin oğulları Mert ve Berk Çiller Nişantaşı
Atiye Sokak 7 numaradaki Ak Apartmanında yan yana restoran açtı. Mesut Yılmazın oğulları Ak Apartmanının sol taraftaki girişinde, daha önce oyuncu Cemal Hünalın da ortakları arasında bulunduğu Zazienin yerine Elio isimli Akdeniz restoranı açtı. Çillerin oğulları Mert ve Berk ise Ak Apartmanının eskiden bir giyim mağazası olarak hizmet veren sağ tarafındaki girişine Hardal restoranın ikinci şubesini açtı. Siyaset dünyasının iki eski rakibinin oğullarının yan yana, üstelik de AK Apartmanında restoran açmasıyla yaşanan ilginç tesadüf, Nişantaşı çevresinde ANAYOL AK Apartmanında buluştu esprisine neden oldu.

Kiralar: 25 bin $ ve 28 bin TL
Yılmaz ailesinin üç katlı Elio restoran için aylık 25 bin dolar, Çillerlerin tek katlı Hardal için ise 28 bin TL kira ödedikleri öğrenildi. Önceki gün Mesut Yılmazın küçük oğlu Hasan Yılmaz Elionun önünde akşam yapılacak olan davetin hazırlıklarıyla ilgilendi. Yılmaz, Şişli Belediyesinin yeni uygulamasıyla trafiğe kapatılan sokakta restoranın önüne koydukları masada oturup çalışanlarıyla toplantı yaptı.

 

İki restoran da ilgi görüyor
Yılmazların 15 Martta açtıkları Elio, iç ve dış mekanında toplam 150 kişiye servis veriyor. Mekanın arka bahçesi öğlen yemekleri ve akşamüstü barı olarak da hizmet veriyor. Şöminesi de bulunan restoranda yemek fiyatları 10 - 50 TL arasında değişiyor. İtalyan ağırlıklı Akdeniz mutfağı yemeklerinin servis edildiği restorana özellikle orta yaş grubunun büyük ilgi gösterdiği, en çok talep gören yemeklerin de makarna ve pizza çeşitleri olduğu belirtildi.  Önceki gün hizmete giren Çillerlerin tek katlı restoranı Hardal ise dünya mutfağı üzerine hizmet veriyor. Hardal, hamburger ağırlıklı menüsüyle daha çok genç ağırlıklı kesimin büyük ilgi gösterdiği bir mekan olarak dikkat çekiyor. Çillerlerin Uğur Karabayırın kurucu ortaklığını yaptığı Mar Group bünyesinde ikinci şubesini Atiye Sokakta açtıkları Nişantaşı Hardal, salatadan, özel soslarla hazırlanmış hamburger çeşitlerine, Meksika lezzeti ve fajitadan, İtalyan makarna çeşitlerine kadar zengin bir mönü sunuyor.

Milliyet/SERCAN KISMET

 


Geri Dön