23 / 04 / 2024

AK Parti’den son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Bütün bildiklerinizi unutun

AK Parti’den son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Bütün bildiklerinizi unutun

EYT ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. AK Parti iktidarından hemen hemen her gün Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalar gelmekte. İşte detaylar…



Milyonlarca insanın merak ettiği Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum arama motorlarında en çok aranan konular arasında yer alıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da kriterlerin neler olacağı ve kimleri etkileyeceği ile ilgili detaylar son derece merak konusu. Peki, EYT çıkacak mı kriterler neler

EYT İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nebati, konu ile ilgili olarak,"Kılıçdaroğlu, bizim panik ile yaptığımız hiçbir işimiz yok, yalnız sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz’dan bu güne Adalet Bakanlığı'mız ile birlikte dar gelirli olan vatandaşlarımıza dönük devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten malumudur. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi EYT ve öğretmenlerimiz konusunda da ilgili olan bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin" şeklinde konuştu.

FORMÜL ORTAYA ÇIKTI

Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin, EYT ile ilgili kulislerde konuşulan formülü deşifre etti. Şahin, konuşmasında şu şekilde konuştu:

"Milyonlarca insanın beklemiş olduğu EYT’de artık sona doğru yaklaşılıyor. Dün gerçekleşen Kabine sonrasında Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’in açıklaması dikkat çekti. Bunlardan ilki EYT ile ilgili. Masada tek formül olduğunu söyledi Bakan Bilgin.

AK Parti’den son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Bütün bildiklerinizi unutun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön