19 / 04 / 2024

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…



DOLAR GÜNE NASIL BAŞLADI?

İstanbul serbest piyasada dolar 18,5830 Türk Lirası’ndan, Euro ise 18,0200 Türk Lirası’ndan güne başladı.

Serbest piyasada 18,5810 Türk Lirası’ndan alınan dolar 18,5830 Türk Lirası’ndan satılıyor. 18,0180 Türk Lirası’ndan alınan Euro'nun satış fiyatı ise 18,0200 Türk Lirası olarak belirlendi.

Dün, doların satış fiyatı 18,5900 Türk Lirası, Euro'nun satış fiyatı ise 18,0200 Türk Lirası olmuştu.

Küresel piyasalarda, artan resesyon uyarıları da ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gerçekleştirdiği faiz artırımlarına devam edeceği tedirginlikleri ve İngiltere tahvil piyasasında süren belirsizlikler ile birlikte negatif bir seyir izlenirken, gözler ise bugün açıklanacak ABD'nin eylül ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerine çevrilmiş durumda.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

1.150 liralık doğal gaz desteği ne zaman verilecek? Doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği Ekim 2022

Dolar 21 lira! O kara gün geliyor! Doları olan herkes hemen baksın!

Borsa İstanbul günü düşüşle tamamladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön