24 / 04 / 2024

Ak Plaza’da aidat bedeli 3 dolar!

Ak Plaza’da aidat bedeli 3 dolar!

Tek katta 3 bin 500 metrekareye varan ofisleriyle çalışanlara ‘akıllı’ çalışma ortamı sunan ofis projesi Dolapdere Ak Plaza, işletme maliyetleriyle ofis kiracılarına avantaj sağlamayı planlıyor.



Tek katta 3 bin 500 metrekareye varan ofisleriyle çalışanlara ‘akıllı’ çalışma ortamı sunan ofis projesi Ak Plaza, işletme maliyetleriyle ofis kiracılarına avantaj sağlamayı planlıyor. Enerji tasarruflu binalarda yaklaşık 3.5 dolar olan metrekare bazındaki işletme maliyeti Ak Plaza’da 3 dolara düşürüldü.


Yerli ve yabancı pek çok yatırımcının ilgisini çeken, Dolapdere Piyale Paşa'da inşa edilen Ak Plaza’da, 4 metre yüksekliğinde ofis katları, 550 araç kapasiteli kapalı otopark, her kata özel kat bahçeleri, güneş ışığı alan cephelerde aşırı ısınma ve parlamayı engelleyen güneş kırıcı elemanlar gibi pek çok hizmet birarada bulunuyor.


14 kat olarak inşa edilen ve 3 bloktan oluşan Ak Plaza’da satılık ofislerin metrekare fiyatları 3 bin 500 dolardan başlarken, kiralamada metrekare fiyatları 22 - 25 dolar arasında değişiyor.


Milliyet




Geri Dön