27 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte 1 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte 1 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Milyonlarca araç sahibi son dönemdeki peş peşe indirim ve zam haberleriyle beraber benzin ve mazot fiyatları üzerindeki değişimleri yakından takip ediyor.



Brent petrolün varil fiyatı son olarak 90 doların altına inince indirim beklentileri yükselmişti. Bu aşamada araç sahipleri akaryakıt istasyonlarını ziyaret etmeden evvel şehir şehir fiyatlardaki son durumu merak ediyor.

Bu aşamada ise "1 Ekim 2022 Bugün LPG, mazot, motorin, akaryakıt, benzin litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim ne zaman gelecek?" soruları yanıt arıyor. İşte benzin ve motorin fiyatında son durum ve tüm gelişmeler.

BENZİN VE MOTORİN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte 1 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Brent petrol fiyatları son günlerde 9 ayın en düşük seviyesini görürken motorin ve benzin fiyatlarında indirim beklentisi oluşmuştu. Gözlemlenene gerilemeyle beraber gündeme gelen bir konu da zam yapılacağı iddiaları oldu. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. İşte fiyatlardaki son durum ve detaylar;

İSTANBUL'DA MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI!

Benzin: 19,23 TL

Motorin: 23 lira 7 kuruş

LPG: 10,62 – 11,07 TL

ANKARA'DA MOTORİN VE BENZİN NE KADAR OLDU?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön