27 / 04 / 2024

Akaryakıtta indirim furyası devam ediyor! Bu gece bir indirim daha!

Akaryakıtta indirim furyası devam ediyor! Bu gece bir indirim daha!

Bu gece yarısından itibaren motorine 82 kuruş indirim gelmesi beklenirken, indirimle birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23,02 liraya kadar düşecek.



GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Benzin ve mazot indirimi sonrası akaryakıt fiyatları ne kadar kaç lira oldu? İşte o tablolar:

Motorin Fiyatları

İstanbul 23,89 TL
Ankara 24,02 TL
İzmir 24,04 TL

Benzin fiyatları

İstanbul 20,07 TL
Ankara 20,23 TL
İzmir 20,25 TL

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

Akaryakıtta indirim furyası devam ediyor! Bu gece bir indirim daha!

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorifn fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Kasım 2022 tarihinde saat 21.00'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 52 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altının geleceği yeni rekoru açıkladı!

Asgari ücrette zam mesaisi başladı! Yeni yılda asgari ücret ne kadar olacak?

Dolar Kahini Selçuk Geçer yıl sonu dolar tahminini açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön