25 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem projesi bünyesinde 10 dönümlük bir park oluşturuldu!

Akasya Acıbadem projesi bünyesinde 10 dönümlük bir park oluşturuldu!

Akkök Yıldız Holding, Sinpaş GYO ve Doğu-Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan Saf GYO, Akasya Acıbadem projesi bünyesinde 10 dönümlük bir park oluşturdu. Acıbadem bölgesinde yer alan projedeki park nisan ortasında tamamlanacak.




Akkök Yıldız Holding, Sinpaş GYO ve Doğu-Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan Saf GYO, Akasya Acıbadem projesi bünyesinde 10 dönümlük bir park oluşturdu. Üsküdar'a bağlı Acıbadem bölgesinde yer alan projedeki park nisan ortasında tamamlanacak. Parkın peyzaj çalışmalannın İtalya'da yapıldığım söyleyen Saf GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, yeşil alarmı kamuya açık olacağına dikkat çekti. Central Park'taki gibi insanların çimlerin üzerinde oturacağı bir park kurguladıklarım belirten Oral, bu alanda konser ve etkinlikler de olacağım ifade etti. Oral, proje için Sicüya ve İtalya'dan 100 yaşında zeytin ağaçları ve fıstık çamları getirildiğini söyledi. 600 milyon dolarlık projede hizmet aşamasına geçtiklerini belirten Oral, alışveriş merkezini yüzde 80 dolulukla açtıklarım kaydetti.  Oral, 78 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinden yıllık brüt 56 milyon dolar, net ise 44 milyon dolar kira getirişi beklediklerini söyledi. AVM'de hafta sonu ziyaretçüeri 100 bine yaklaştı. 


MİLYONLUK EVLER 

Akasya Acıbadem'in üçüncü etabındaki 454 daireden son 10 daire kaldı. AVM'nin üst katlardaki bu dairelerin fiyatı 1.6 milyon lira üe 2.5 milyon lira arasında değişiyor. Şirket, İstanbul'da yeni projeler için çalışmalara başladı. 


Hürriyet


Geri Dön