24 / 04 / 2024

Akasya Acıbademde teslimler başlıyor!

Akasya Acıbademde teslimler başlıyor!

Akasya Acıbadem projesinde konut teslimleri önümüzdeki ay başlıyor. 2009  yılının Haziran ayında yapımına başlanan projenin ilk etabı olan Koru Etabında inşaat bitmek üzere. Projede Koru ve Göl etabındaki konutların tümü satıldı. Kent etabı da önümüzdeki



Akasya Acıbadem'in son halini görmek için tıklayınız

Akasya Acıbadem projesi Acıbademde, Bulgurlu Mahallesinde inşa ediliyor. Sinpaş ve Akkök iştiraki olan Saf Gayrimenkul tarafından inşa edilen Akasya Acıbadem projesinin yapımı 2009 yılının Haziran ayında başladı. İlk etap olan Koru etabı önümüzdeki Mayıs ayında tamamlanacak ve konutlar sahiplerine teslim edilecek. Göl etabının bitiş tarihi Aralık 2011, Kent etabının bitiş tarihi ise Haziran 2013 olarak açıklandı.

İlk iki etabında satışların tamamlandığı Akasya Acıbadem projesinde son etap olan Kent etabı önümüzdeki aylarda satışa sunulacak. 182 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Akasya Acıbadem projesinin inşaat alanı ise 630 dönüm.

83 bin metrekarelik ticari alan bulunan Akasya Acıbademde 26 bin metrekarelik Central Park, 3 bin metrekare sosyal tesis alanları, 900 metrekare İstanbulda bir ilk kumsallı havuz ve Göl Etabı içinde yer alan 7500 metrekarelik biyolojik gölet yer alıyor.

Akasya Acıbadem projesinde 1+1den 4,5+1ye kadar pek çok tipte 70 metrekare ile 450 metrekare arasında değişen toplam 1600 konut bulunuyor. Projenin en büyük özelliği lokasyonu ve doğal alanı çok geniş bir proje olması. Şehrin merkezinde bulunan Akasya Acıbademin 58 bin metrekare yeşil alana sahip olması dikkat çekiyor. Ayrıca Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Türkiyeye ilk kez girecek olan markalar yer alacak.

Sabiha Gökçen Havaalanına 32 kilometre, Atatürk Havalimanına 25 kilometre uzaklıkta inşa edilen Akasya Acıbadem, E-5in yanı başında, TEMe 4.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

 

0216 428 31 32

www.ak-asya.com
[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön