23 / 04 / 2024

Akbank müşterilerinin fatura derdi bitiyor! Bu fırsat havada kapılacak! İşte detaylar!

Akbank müşterilerinin fatura derdi bitiyor! Bu fırsat havada kapılacak! İşte detaylar!

Akbanklı müşterilere yeni bir duyuru yapıldı. Hiçbir Akbank müşterisi artık faturaları dert etmeyecek. İşte detaylar!



Akbank kart sahiplerine büyük bir fırsat sunuldu. Faturasını internet bankacılığı aracılığı ile otomatik olarak ödeyen herkes hediyesine kavuşacak. Axess, Axess Öğrenci ve Free asıl kart sahipleri kampanyadan 1 ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında bu fırsattan yararlanabilecek. Kampanya içerisinde Axess, Axess Öğrenci ve Free kartlarınız ile otomatik ödeme talimatı vereceğiniz 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Bahsi geçen kampanya müşteri bazındadır. Eylül ayı boyunca kampanyaya dahil olan kartlarınız ile vereceğiniz tüm fatura ödeme talimatlarından en fazla 150 TL chip-para kazanabilirsiniz. Kampanya kapsamında kazanacağınız ödül tutarı 2 Ekim 2022’de kartınıza chip-para olarak yüklemesi yapılacaktır.

  • Akbank müşterilerine verilen bu ödül, sadece yeni vereceğiniz talimatlar için geçerlidir. Kredi kartınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verme durumunda ya da banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip kredi kartınızdan verirseniz kampanyadan yararlanamazsınız.
  • Hesaptan verilen talimatlar konusu geçen kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyadan ödül kazanmanız durumunda, ödül yükleme tarihinden itibaren 6 ay içerisinde iptal etmemeniz ve Otomatik Ödeme talimatı verdiğiniz faturaların tahsilatının karttan yapılmış olması gerekmektedir. Ancak chippara taahhüt sonunda geri çekilecektir.
  • Talimat içerisinde kredi kartından yapılacak fatura ödemelerinde bankanın belirlediği otomatik fatura ödeme faizi uygulanmaktadır. Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi halinde, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı geçen kısım üzerinden fatura faiz oranı işlemektedir.

Emeklilerin yüzü gülecek! Maaşlarda belirgin artış kapıda! İşte detaylar!

SGK duyurdu! 341 personel alımı resmen açıklandı! İşte detaylar!

Kiracılar ispatlayamazsa başı ağrıyabilir! İşte milyonlarca kiracıyı ilgilendiren detay!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön