24 / 04 / 2024

Akbatı AVM'nin iletişim danışmanlığını K2 İletişim yapacak!

Akbatı AVM'nin iletişim danışmanlığını K2 İletişim yapacak!

Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş, K2 İletişim ile çalışma kararı aldı



Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’nin, Esenyurt-Bahçeşehir’de 2011’de hayata geçecek gözde projesi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, stratejik iletişim danışmanlığı ve halkla ilişkiler hizmetleri için K2 İletişim ile çalışma kararı aldı.
 
1993 yılında Akmerkez ile ülkemizde ilk alışveriş merkezi konseptini yaratan Akkök Şirketler Grubu tarafından, gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek üzere 2006 yılında kurulan Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’nin son projesi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bölgeyi gerçek anlamda rezidans kavramı ve hizmetleri ile tanıştıracak bir yaşam kompleksi yaratmayı hedefliyor.
 
Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’nin Akbatı Projesi’nde yeni dönem iletişim faaliyetlerini yürütmek üzere iş ortağı olarak seçtiği K2 İletişim Hizmetleri, birlikte çalıştığı şirketler için stratejik iletişim danışmanlığı, içerik yönetimi, medya ilişkileri eğitimi, etkinlik yönetimi gibi alanlarda hizmet verirken, şirketlerin ihtiyaç ve beklentilerine uygun alanları belirleyerek odaklanmış çözüm önerileri sunuyor.
 
Pazarlama iletişimi alanında danışmanlık hizmeti vermek üzere 19 yıllık bir deneyim ile kurulduğu 2004 yılında kendine çok basit bir hedef belirleyen K2, iletişim sektöründe standartları değiştirmeyi amaçlıyor.
 
 Akbatı Hakkında
Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Esenyurt’un Bahçeşehir Bölgesi’nde bulunmaktadır. 50.838 m2’lik arsa üzerinde yer alan AKBATI, alışveriş merkezi ve rezidanslarıyla kalite ve konfor anlayışını en üst seviyelere taşıyacak bir yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır. 242.000 m2 inşaat alanına sahip olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 63.500 m 2 net kiralanabilir alan; 300’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dünya mutfaklarını buluşturan restoranlar, çocuk oyun, eğitim alanları ve 5.000 kişi kapasiteli bir festival alanı yer almaktadır. Proje, 4 katlı Alışveriş merkezi üzerinde bulunan 21 katlı Mavi Kule ve 11 katlı Yeşil Kule’de 1 1 den 4,5 1 e kadar uzanan düz dairelerin yanı sıra loft, teraslı, penthouse ve dubleks daire seçenekleri de mevcuttur. AVM içinde yer alacak olan mağazalar kiralanacaktır. Proje kapsamında yaklaşık 220 milyon dolar civarında yatırım planlanmaktadır. Akbatı’da yaşam Aralık 2011’de başlayacaktır. Proje kapsamında yer alan Akbatı alışveriş merkezi ise konutların tesliminden 3 ay önce Eylül 2011 de kapılarını açacaktır.
Detaylı bilgi için: www.akbati.com 

Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. hakkında
Akkök Şirketler Grubu, yeniden yapılanma stratejileri çerçevesinde ana iş sahalarından biri olarak belirlediği gayrimenkul sektörüne yönelik 2006 yılında Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’yi kurmuştur. 1993 yılında Akmerkez ile ülkemizde ilk alışveriş merkezi konseptini yaratan Akkök Şirketler Grubu, alışveriş merkezi yatırım ve yönetimiyle yaşam merkezi geliştirme alanında uzmanlaşan Akiş’le bilgi birikimi ve tecrübelerini yeni projelere aktarmak üzere yatırımlarına devam etmektedir. Akiş, sürekli değişim içinde bulunan sektör eğilimlerini ve sosyo-ekonomik gelişmeleri göz önüne alarak gerçekleştireceği projelerini başta şehir içi alışveriş merkezleri olmak üzere gayrimenkul yatırımlarının tüm alanlarında planlamaktadır.
www.akisgmy.com

K2 İletişim Hizmetleri hakkında
K2 İletişim Hizmetleri, pazarlama iletişimi alanında danışmanlık hizmeti vermek üzere 19 yıllık bir deneyim ile kurulduğu 2004 yılında kendine çok basit bir hedef belirledi: İletişim sektöründe standartları değiştirmek. Bu amaç için tutkusu her geçen gün artarak devam etmektedir.
MüşteriBİZ kavramını sektöre kazandıran K2, sağlıklı bir iletişim için, geniş ufuklu ve uzun vadeli bir bakış açısının gerekliliğine, bu vizyon ile geliştirilmiş, doğru tasarlanmış bir stratejinin varlığına inanmaktadır.
K2’nin misyonu, stratejik bir bakış açısıyla, müşterinin ve markalarının itibarını ve rekabet gücünü artıracak, kurumsal değişim ve gelişim sürecini destekleyecek iletişim çözümleri yaratmaktır.
www.prk2.com

Geri Dön