25 / 04 / 2024

Akbatı Residence'ta 1 milyon 850 bin liraya penthouse!

Akbatı Residence'ta 1 milyon 850 bin liraya penthouse!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Esenyurt'un Bahçeşehir bölgesinde hayata geçiyor



Akkök  Şirketler Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.'nin yeni projesi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Esenyurt'un Bahçeşehir bölgesinde hayata geçiyor.

Esenyurt'u gerçek anlamda rezidans kavramı ve hizmetleri ile tanıştıracak ilk yaşam kompleksi olan Akbatı,  İstanbul'un en büyük ve en modern alışveriş merkezlerinden birinin üzerinde yükselen 348 rezidans ile ortak yaşam alanları ve sosyal tesislerden oluşuyor.

Projede 67 metrekareden 293 metrekareye kadar daire seçenekleri bulunuyor. Bu dairelerin fiyatları 186 bin lira ile 1 milyon 38 bin lira arasında. Ayrıca residence içerisinde 1 milyon 720 bin liraya ve 1 milyon 850 bin liraya satışa sunulan 571 metrekarelik 2 adet penthouse bulunuyor.

Proje kapsamında sadece rezidans sakinlerine özel sosyal ve spor alanlarda kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası,  pilates, masaj odası, fitness salonu, cafe - bar yer alacaktır. Peyzaj düzenlemesi içinde lavanta bahçeleri, nilüfer bahçesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk havuzu ve oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları bulunmakta, ayrıca proje içerisinde TV lounge ve business center yer alıyor.

Akbatı rezidans dairelerinin mutfak bölümü Lineadecor tarafından özel olarak tasarlandı. Mutfak tezgahlarında ise Corian kullanılacak. Ankastre ürünlerde Siemens buzdolabı, bulaşık makinesi, set üstü ocak, fırın ve çamaşır makinesi tercih edilirken, davlumbaz, çelik evye ve çöp öğütücü için Franke markası tercih edildi. 

Islak hacimlerde seramikler Vitra'dan, armatürler ise Artema'dan sağlanacak. Elektrik sisteminde kullanılan soft-touch anahtarlar ve aydınlatma otomasyonu için İtalyan Bticino markası seçildi. Proje kapsamında ayrıca elektrik ihtiyacını yüzde 100 karşılayacak jeneratör bulunuyor. 

Parke ve doğal taş  kullanılan rezidans dairelerinin zemininde Albero marka ithal ahşap parke tercih edildi. Proje kapsamında toplam 9 yolcu, 2 yük asansörü bulunuyor. Asansörlerde Schindler markası tercih edildi. 

Akbatı da ayrıca 7/24 güvenlik ekibi, 7/24 acil ambulans temini, concierge, teknik servis ekibi, daire içi temizlik ve kuru temizleme hizmeti bulunuyor.

www.akbati.com
 
0212 444 1 422


Geri Dön