19 / 04 / 2024

Akbatı Rezidans'ta 180 bin TL'ye!

Akbatı Rezidans'ta 180 bin TL'ye!

Akmerkez'in sahibi Akkök Grubu, Esenyurt-Bahçeşehir'deki yeni rezidans ve alışveriş merkezi projesi olan Akbatı'yı görücüye çıkardı



Akmerkez'in sahibi Akkök Grubu, Esenyurt-Bahçeşehir'deki yeni rezidansalışveriş merkezi projesi Akbatı'yı görücüye çıkardı. Akmerkez'de satış ve tanıtım ofisi kuran şirket 21 ve 11 katlı iki kulede toplam 348 daire inşa ediyor.

Akkök Grubu şirketlerinden Akis Gayrimenkul, İstanbul'daki ikinci büyük projesini Esenyurt-Bahçeşehir'de hayata geçirecek. Şirket, Akbatı isimli yeni projesinin tanıtımını sahibi olduğu Akmerkez'de yapıyor. Proje için alışveriş merkezinin (AVM) içinde bir satış ve tanıtım ofisi kuruldu; maket üzerinden müşterilere bilgi verilip ön talep toplanıyor.

50 bin 838 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa edilen Akbatı, alışveriş merkezi ve bunun üzerinde yükselen iki rezidans kulesinden meydana geliyor. Projenin internet sitesinde, Akmerkez'in iki katı büyüklüğünde olacak Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin İstanbul'un ilk beş AVM'si arasına gireceği yönünde bilgiler yer alıyor.

1.8 MİLYON LİRALIK PENTHOUSE DAİRE
Tanıtım ofisindeki yetkililerden edinilen bilgilere göre, projede, stüdyolardan loftlara, 3+1'lerden penthouse dairelere kadar uzanan ve değişik büyüklüklerde tasarlanan onlarca farklı konut alternatifi bulunuyor. Akbatı'nın rezidanslarında stüdyoların fiyatları 180 bin liradan başlarken, projenin en pahalı konutu olan 6 odalı penthouse'un fiyatı ise 1 milyon 835 bin TL.

Toplam 348 rezidans dairesinin yer aldığı Akbatı'da, Mavi Kule bloğu 21, Yeşil Kule bloğu 11 katlı olacak. 24 saat güvenlik, concierge ve ambulans hizmetlerinin verileceği rezidanslarda lobiden resepsiyona, kuru temizlemeden yiyecek hizmetine kadar her konuda servis verilecek.

Projenin en çok öne çıkarılan unsurlarından biri de çiçek bahçeleri. AVM ile rezidans çevresi lavanta ve nilüfer bahçeleriyle donatılarak, projenin çiçek kokularıyla özdeşleşmesi sağlanacak. Akis Gayrimenkul, bölgede Garanti Koza ile ortak geliştirilen Akkoza projesinde de yer alıyor. Şirketin 2010 yılındaki ilk yatırımı olarak lanse edilen Akbatı'nın ise bu projeye komşu farklı bir proje olduğu bildirildi.

AVM'nin bir katı eğlenceye ayrılıyor
AVM'nin konsepti Akmerkez'in yaratıcısı ABD'Ii Development Desing Group tarafından oluşturuldu. Mağaza karması ise Fransız Retail Consulting Group tarafından yapıldı.

AVM'deki net kiralama alanı 63 bin 500 metrekare. Projenin brüt inşaat alanı ise 240 bin metrekare. 3 bin araçlık otoparkın yer aldığı AVM'de 8 bin 400 metrekarelik hipermarket alanı bulunuyor. AVM'de 9 salonlu 3 bin 500 metrekarelik bir de sinema yer alıyor. Yapı markete ise 5 bin 300 metrekare ayrılıyor. Toplam 4 katlı AVMde bir kat yalnız eğlenceye ayrılırken ,diğer katlarda 300 mağaza bulunuyor.

IŞIK OKULLARI VE ÖZEL HASTANE HİZMET VERECEK
Akkoza'nın içinde hizmet verecek FMV Işık Okulları, tam teşekküllü özel hastane ve festival parkını Akbatı sakinlerinin de kullanacağı ifade edilen internet sitesinde sosyal alanlarla ilgili bilgilerde yer alıyor. Proje'de business room, tv lounge room, kapalı ve açık havuz, fitness ve pilates merkezi, sauna,buhar odası  ve masaj odası bulunacak.
Menekşe Ataselim/Habertürk


 


Geri Dön