26 / 04 / 2024

Akbatı'da tasarım ödüllü Berker B.IQ ve İnterra teknolojisi!

Akbatı'da tasarım ödüllü Berker B.IQ ve İnterra teknolojisi!

Binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker, Türkiye'nin en prestijli villa, otel, avm ve rezidans projelerinde en çok tercih edilen firma konumuna geldi.



Akbatı projesinde akıllı ev, interkom, güvenlik, concierge ve residence servislerini bir arada sunan Berker, bu anlamda sektörde bir ilki gerçekleştirdi. 

Anahtar & priz sistemleri ve akıllı bina otomasyonları sektörünün lider markası Alman merkezli Berker by Hager, en prestijli projelerde üstün tasarım ürünleriyle çözümler sunuyor. Kalite ve konfor anlayışını en üst düzeyde tutan Akbatı AVM'nin tercihi de, sektörün en deneyimli markası Berker oldu. Rezidans dairelerinde beyaz B.IQ anahtarlar, rezidans hizmetleri ile donatılan Interra dokunmatik ekran ve K.1 priz serilerinin kullanıldığı projede Berker teknolojisi ile şıklık ve fonksiyonellik ön planda tutuldu. Berker, Akbatı  rezidans dairelerinde kullandığı Interra dokunmatik ekran ve B.IQ anahtarlar ile akıllı ev, interkom, güvenlik, concierge ve residence servislerini bir arada sunarak sektörde bir ilke imza attı.  

Üstün tasarım ödüllü Berker B.IQ, tek anahtar üzerinde ısı, aydınlatma, müzik ve panjur kontrolünün yanı sıra dört farklı materyalden üretilebilen kusursuz tasarımıyla mekanlarda güçlü duruş sergiliyor. B.IQ anahtarın buton kısmından mekanların aydınlatma senaryoları ve dim fonksiyonları yerine getirilebiliyor, buton kısımları aktif olduğunda anahtarların yan kısımlarında bulunan durum led’lerinden aydınlatmaların açık olup olmadığı da izlenebiliyor.  

Üstün tasarım ödüllü Berker B.IQ, mekanlara kattığı şıklık ve kalitenin yanı sıra  tüm otomasyon işlemlerini tek tuş ile kontrol edebilme özelliği ile Akbatı projesinin de öncelikli  tercihi oldu.

Tek anahtar üzerinden ısı, aydınlatma, müzik ve panjur sistemlerinin kontrolünü sağlayan Berker B.IQ, ünlü tasarımcı Peter Schreyer’in estetik dokunuşlarıyla şıklığı ve son teknolojiyi uyum içinde harmanlıyor. KNX ile uyumlu B.IQ  tüm yaşam alanlarının ısısını, alarmını, panjur ve müzik sistemlerini yönetmeyi tek anahtarla mümkün kılarken, butonda yer alan led ışık şıklığın tamamlayıcısı oluyor.



Geri Dön