24 / 04 / 2024

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ünal tarafından kuruldu.



Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ünal tarafından kuruldu.

Akbul Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
YAPI MALZEMELERİ a.İnsaat islerinde kullanılan yapı malzemesi olan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma, alçı, çimento, fırınlanmıs kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kagıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak METAL a. Her türlü demir,çelik,metal ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. İNŞAAT a.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b.Her türlü dekorasyon isleri, tamirat ve boya isleri yapmak. c. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, sehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. d.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. e.Her türlü kaba insaat malzemeleri,ince insaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. DANIŞMANLIK a.Yurtiçinde ve yurtdısında ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim danısmanlıgı yapmak kaydıyla, her türlü danısmanlık hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda istigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kurulus ve sirketlerinin danısmanlıgını ve yönetimini üstlenmek. EMLAK a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TEMİZLİK a. Yurt içinde ve yurt dısındaki tüm özel ve resmi kurulusların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve is merkezlerinin iç mekan ve dıs çevre temizligi ile cadde, sokak temizligi ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. b. Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak. c. Her türlü ev, ishanı, bina, is merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, hasere, sürüngen ve kemirgen kontrolünü ve ilaçlamasını yapmak.Hasere ilaçlamasında kullanılan ilaçların, makine ve ekipmanların alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.


Geri Dön