26 / 04 / 2024

Akçakoca Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Akçakoca Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Akçakoca Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra, bozuk yolların bakım ve onarım çalışmaları da belirlenen program dahilin de ilerliyor.



Akçakoca Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde tespit edilen aksaklıklar doğrultusunda yapılan çalışmaların yanı sıra, bozuk yolların bakım ve onarım çalışmaları da belirlenen program dahilin de ilerliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlayan yolların bakım ve onarım çalışmaları farklı mahalle, cadde ve sokaklarda sürdürülüyor. İlçede belirlenen aksaklıklar doğrultusunda çalışma programı hazırladıklarını belirten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında çalışmalarının devam ettiğini ve belirlenen programa göre hareket edileceğini ifade ettiler. Osmaniye mahallesi  Ankara  caddesinde bozuk yolun bakım ve onarımları yapılarak araçların yaşadığı sıkıntıların önüne geçilmiş olacağının ve olası tehlikelerin minimuma indirilmesinin hedeflendiği belirtildi. Bir yandan bakım ve onarım çalışmaları devam ederken, diğer yandan da kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam etmekte. Akçakoca Belediyesi bu anlamda, kalıcı çözümler ile ilçedeki bozuk ve çukur yolları ortadan kaldıracak.



Hürriyet 


Geri Dön