19 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel’de yoga festivali düzenleniyor!

Akçakoca Sky Tower Hotel’de yoga festivali düzenleniyor!

Akçakoca Sky Tower Hotel’de düzenlenen yoga festivali başladı. Bolu-Fethiye- Antalya- İstanbul-Şile, Çanakkale-Asos gibi değişik şehirlerde festivaller düzenleyen Yoga Acedemy, uluslar arası katılımla baharı Sky Tower Hotel’de karşıladı...




Düzce Akçakoca Sky Tower Hotel’de düzenlenecek olan sağlıklı yaşam sporu yoga festivali büyük bir katılım ile başladı. Bolu-Fethiye- Antalya- İstanbul-Şile, Çanakkale-Asos gibi değişik şehirlerde festivaller düzenleyen Yoga Acedemy, uluslar arası katılımla baharı Sky Tower Hotel’de karşıladı.


Yoga Antrenörler Derneği (YOGAD) Başkanı ve Yoga Acedemy’in kurucusu büyük yoga üstadı Akif Manaf tarafından Çakra (enerji merkezleri) tekniklerinin uyguladığı derslerin etkisi doğada uygulandığında daha da artıyor. 


Günümüzde hemen hemen herkesin stres, hava kirliliği v.b. nedenlerden ruhsal ve fiziksel detoksa çok daha ihtiyacı var. Yoga festivalleri, katılımcılar tarafından fiziksel ve ruhsal arınma için mükemmel bir fırsat olarak algılanıyor. 2 gün boyunca 9 pratik yoga çalışması ve 2 teorik dersin yapılacağı festival son bulacak.



Milliyet


Geri Dön