26 / 04 / 2024

Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 250 dükkan müjdesi!

Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 250 dükkan müjdesi!

Akdeniz Sanayi Sitesi’nin 90 dönümlük arazisinde 30 yıldır yaşanan gecekondu sorunu çözüme kavuşuyor. 




Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nin 90 dönümlük arazisinde 30 yıldır yaşanan gecekondu sorununu çözerek sanayiye 250 dükkan daha yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kepez Belediyesinden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaptığı ziyaret sırasında Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimiyle de bir araya geldiği açıkladı. 

 

Tütüncü, sanayi sitesi kooperatifinin tapulu 90 dönümlük arazisinde 30 yıldır gecekondu işgali sorunu yaşandığını ve bu sorunun giderilmesi için çalıştıklarını açıkladı. Tütüncü çalışmalarını şöyle açıkladı;

 

"Gecekonduların tahliyesi kararı vardı ama icra edilemiyordu. 2017’nin Haziran ayında bir söz vermiştik. Demiştik ki, 2017 yılının sonuna kadar bu iş bitecek. Bu yılın sonu henüz gelmedi. Ama belediyemizin bürokratları, talimatımız, takibimiz neticesinde bu hedefi bir ay önceden yakaladılar. İnşallah 2018’de gecekondu işgalini tamamen ortadan kaldırarak, sanayiye en az 250 yeni dükkan ilave edeceğiz."


Geri Dön