26 / 04 / 2024

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. 19 Haziran Cuma günü sona erecek kampanya kapsamında Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi de yararlanabilecek.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kampanya kapsamından yararlanmak isteyenlere seslenip herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için kampanya sona erene kadar dikkat etmelerini talep etti. Kampanyadan faydalanmak amacıyla hak sahipleri site yönetiminden borcu yoktur yazısı, Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından rayiç değer ve borcu yoktur belgesi ile Türkiye Halk Bankası Mesir Şubesi’ne başvurarak kampanyadan faydalanabiliyor.


Geri Dön