19 / 04 / 2024

Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde teslimler başladı!

Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde teslimler başladı!

Yunusemre Belediyesi’nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ortaklığında hayata geçirdiği dev konut hamlesi 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin ilk etabında teslimler başladı. 



5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin ilk etabında yer alan işyerlerinde teslimler başladı. İşyeri sahiplerine, 9-13 Temmuz tarihleri arasında işyerlerinin teslimi yapılacak. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre teslim tarihi öncesi işyeri sahiplerinin 5-7 Temmuz tarihleri arasında Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, işyerleri sahiplerine izlenecek süreç hakkında bilgilendirme yaptı. İşyerlerinin teslimiyle birlikte ruhsatlandırma işlemlerinin başlayacağının altını çizen Kaya, bu konuda işyeri sahiplerini uyardı.

Kılıç Kaya konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “9-13 Temmuz tarihleri arasında işyerlerimizi teslim ediyoruz. İşyeri sahiplerimiz Yunusemre Belediyesi Muradiye Ek Binasında bulunan Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü’ne 5-7 Temmuz tarihlerinde başvurarak işyerlerini gezip, ölçü alabilirler. İşyeri sahiplerimizden özel bir ricamız var. Bize başvurduklarında işyerlerini açıp açmayacakları ya da kiraya verip vermeyecekleri ve hangi iş kolunda faaliyet göstereceklerini bildirmelerini istiyoruz. Zabıta Müdürlüğümüz de bu konuda hazırlıklarını tamamladı. İşyerlerinin ticari faaliyet ve ruhsatlandırma işlemlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için müdürlüğümüz de çalışma yapacaktır” dedi. 


Geri Dön