24 / 04 / 2024

Akkent Paradise Gardens projesinde araç teslimi gerçekleşti!

Akkent Paradise Gardens projesinde araç teslimi gerçekleşti!

Ünal Akpınar İnşaat'ın Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut projesinden ev alanların katılımıyla gerçekleşen, otomobil kazanma şansı sunan kampanyanın, kazanan talihlisi anahtarını ünlü oyuncu Doğa Rutkay'ın elinden aldı..



Ünal Akpınar İnşaat'ın Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut projesinden ev alanların katılımıyla gerçekleşen, Mercedes Benz B180 CDI otomobil kazanma şansı sunan kampanyanın, kazanan talihlisi anahtarını ünlü oyuncu Doğa Rutkay'ın elinden aldı. Ünal Akpınar A.Ş Genel Müdürü Birol Akpınar ve Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre'nin de eşlik ettiği törende Akkent Paradise Gardens'tan ev almak isteyenleri sevindiren haberi Doğa Rutkay verdi. Açıklamaya göre, ev sahibi olmak isteyenler için önemli avantajların sağlandığına değinen Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardeııs'da peşinatsız esnek ödeme planlarının da içinde bulunduğu kişiye özel ödeme imkanlarının yaratıldığını, "istediğin zaman öde" modelinin uygulamaya konulduğunu müjdeledi. Doğa Rutkay Akkent bahar kampanyasının Mart Nisan ve Mayıs aylarında devam edeceğini, Ankara'da Akkent'ten ev almanın tam zamanı olduğunu belirtti. Akkent Paradise Gardens kapalı yüzme havuzundan mini golfe kadar 20'den fazla sosyal donatısıyla Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. 


Web: www.akkent.com.tr


Milliyet Ankara



Haber Sabah  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Batıkent'te hayata geçirilen "Akkent Paradise Gardens"tan ev sahibi olanlar arasında yapılan çekilişle bir aileye Mercedes B180 hediye edildi.


Ünal Akpınar İnşaat'm Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paraclise Gardens Konut projesinden ev alanların katılımıyla gerçekleşen ve Mercedes Beıız B180 CDI otomobil kazanma şansı sunan kampanyanın, kazanan talihlisi anahtarını ünlü oyuncu Doğa Rutkay'm elinden aldı. Araç teslim töreninde projeye dair müjdeli haberi Doğa Rutkay açıkladı. Ünal Akpınar AŞ Genel Müdürü Birol Akpınar ve Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre'nin de eşlik ettiği törende Akkent Paradise Gardens'tan ev almak isteyenleri sevindiren haberi Doğa Rutkay verdi. Ev sahibi olmak isteyenler için önemli avantajların sağlandığına değinen Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens'da peşinatsız esnek ödeme planlarının da içinde bulunduğu kişiye özel ödeme imkanlarının yaratıldığını, "istediğin zaman öde" modelinin uygulamaya konulduğunu müjdeledi. Rutkay, Akkent bahar kampanyasının mart, nisan ve mayıs aylarında devam edeceğini, Ankara'da Akkent'ten ev almanın tam zamanı olduğunu belirtti. 


Yüzmeden golfe kadar her tür sosyal donatı 


AKKENT Paradise Gardens, kapalı yüzme havuzundan mini golfe kadar yirmiden fazla sosyal donatısıyla Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Farklı daire seçenekleri, 75 dönüm peyzaj alanı, işletmesi kolay ve bakımı ekonomik konut anlayışıyla Akkent, yaşam standartlarını yükselten prestijli bir hayat sunuyor. Ankara'nın en önemli projelerinden olan Akkent Paradise Gardens, özellikle çocuklu aileler için bölgenin en prestijli projesi olmasıyla da yatırımcıların beğenisini topluyor. 


Sabah Ankara



Haber Hürriyet Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ünal Akpınar İnşaat'ın Batıkent'teki Akkent Paradise Gardens Konut projesinden ev alanlar arasından yaptığı çekilişle Mercedes marka otomobile hak kazanan talihli, anahtar mı ünlü oyuncu Doğa Rutkay'ın elinden aldı. Araç teslim törenine Ünal Akpınar A.Ş Genel Muduru Birol Akpınar ve Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre de katıldı. 



Hürriyet Ankara




Haber Posta Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ünal Akpınar İnşaat'ın Batıkent'te hayata peşinatsız esnek ödeme planlarının da geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut içinde bulunduğu kişiye özel ödeme projesinden ev alanların katılımıyla imkanlarının yaratıldığını, "istediğin zaman gerçekleşen, Mercedes Benz B180 CDI öde' modelinin uygulamaya konulduğunu otomobil kazanma şansı sunan müjdeledi. Doğa Rutkay Akkent bahar kampanyanın kazanan talihlisi anahtarını kampanyasının mart nisan ve mayıs ünlü oyuncu Doğa Rutkay'ın elinden aldı. aylarında devam edeceğini, Ankara'da Ünal Akpınar A.Ş. Genel Müdürü Birol Akkent'ten ev almanın tam zamanı Akpınar ve Gayrimenkul Koordinatörü olduğunu belirtti. Akkent Paradise Gardens Haluk Aktüre'nin de karıldığı törende kapalı yüzme havuzundan mini golfe kadar Akkent Paradise Gardens'tan ev almak 20'den fazla sosyal donatıya sahip. Farklı isteyenleri sevindiren haberi Doğa Rutkay daire seçenekleri, 75 dönüm peyzaj alanı, verdi. Ev sahibi olmak isteyenler için işletmesi kolay ve bakımı ekonomik konut önemli avantajların sağlandığına değinen anlayışıyla Akkent yaşam standartlarını Doğa Rutkay, Akkent Paradise Gardens'da yükselten prestijli bir hayat sunuyor.



Posta Ankara 


Geri Dön