19 / 04 / 2024

Akkoza'da fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

Akkoza'da fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

Esenyurt"ta yapımı devam eden Akkoza"da okuldan hastaneye, mağazalardan restoranlara kadar her şey yürüme mesafesinde bulunuyor. Akkoza projesinin üçüncü fazı olan Koza şžehir etabı, Esenyurt"u İstanbul"un yeni Etiler"i yapmayı hedefliyor



 Garanti Koza"nın gerçekleştirdiği Akkoza projesinin üçüncü fazı olan Koza şžehir etabı, Esenyurt"u İstanbul"un yeni Etiler"i yapmayı hedefliyor. Yapılan yeni anlaşmalarla Koza şžehir projesi hem uluslararası tam teşekküllü hastanesine, hem de özel okuluna kavuşuyor. Akbatı AVM ve Yaşam Merkezi, 210 mağazasıyla Koza şžehirliler"in tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlıkların sürdürürken TEM"e sağlanan direk bağlantı yolu da İstanbul"un herhangi bir noktasına ulaşımı kolaylaştıracak.

Garanti Koza"nın 1 ve 2"inci fazlarda Akiş ortaklığıyla yürüttüğü Akkoza"nın 3"üncü fazını oluşturan Koza şžehir, 450 bin metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. Toplam 5 bin 500 konutluk proje, dünyaca ünlü A.B.D. merkezli mimarlık firması Development Design Group (DDG) imzasını taşıyor. 2007 yılı Ağustos ayında ilk etap satışına başlanan Akkoza Projesi; alışveriş merkezi ve sunduğu yaşam alanları ile İstanbul"un en büyük projelerinden birisi sayılıyor. Esenyurt bölgesine katma değer getiren projede çağdaş bir yaşam için ihtiyaç duyulan her türlü imkan bulunuyor. Akkoza"da, dünyanın önde gelen markalarını barındıran 210 bin metrekarelik 4 katlı Akbatı AVM ve Yaşam Merkezi, dinlenme alanı ve parkların yanı sıra 20 bin metrekare açık, 5 bin metrekare net kapalı alana sahip spor merkezi Club İstanbul da yer alıyor. Akkoza"da yer alan bir diğer sosyal olanak ise 3 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Festival Park. Konserlere ve gösterilere ev sahipliği yapması planlanan Festival Park, 5 bin kişiyi aynı anda ağırlamaya hazırlanıyor.

Yürüme mesafesinde hastane ve kolej
Koza şžehir"de yaşayanlar yürüme mesafesinde uluslararası standartlarda hizmet veren tam teşekküllü İsviçre Hastanesi"ne ulaşabilecekler. 10 dönümlük alana kurulacak olan İsviçre Hastanesi, 7 gün 24 saat tüm bölge sakinlerine hizmet verecek. Ayrıca TED Koleji"de proje içinde ayrılan 15 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. TED Koleji ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde bir ilke imza atılacak. TED Koleji, Akkoza"da oturan başarılı öğrencilere beş yıl süresince toplam 1,5 milyon dolarlık karşılıksız burs sağlayacak. İnşasına başlandıktan iki yıl sonra TED İlköğretim Okulu, üç yıl sonra TED Koleji olarak eğitim vermeye başlayacak.

TEM"e direk bağlantı
Tüm Esenyurt bölgesine hatta Bahçeşehir"e ulaşımda da büyük rahatlık sağlayacak Esenyurt TEM kavşağının temeli 29 Eylül 2010 tarihinde atıldı. Bu çıkış sayesinde TEM"i kullanarak İstanbul"un birçok noktasından Koza şžehir"e daha kısa sürede varılabilecek. Bu kavşak inşaatı, altı ay sürecek ve Mart 2011"de tamamlanacak.

Esenyurt"ta inşa ediliyor
Yüzde yüz Garanti Koza yatırımıyla hayata geçen Koza şžehir Projesi, ilk etapta 401, ikinci etaptaysa 445 olmak üzere toplam 846 konuttan oluşuyor. Projede bulunan konutlar 58 ile 483 metrekare olarak tasarlanırken 130 bin TL"den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki konutların önemli özelliklerinden birisi de brüt kat yüksekliğinin standart 2.90 metre yerine 3.20 metre olması. Bu özellik mekanlara büyük bir ferahlık sağlıyor.
Milliyet Emlak


Geri Dön