24 / 04 / 2024

Akmerkez'in hali ne olacak?

Akmerkez'in hali ne olacak?

Akmerkez hâlâ leş.. Oysa yönetim, o rezil görünüşün önüne perde koyup, gözleri daha fazla rahatsız etmeme sözü vermişti. Bir aydan fazla zaman geçti. Değişen bir şey yok...



Peki neden?..
İnanmazsınız.. Sebep, bu rezil görüntü ile uğraşması gereken belediyenin ta kendisiymiş..
Akmerkez'den bir yazı aldım. O pis ve çirkin duvarların önüne perde koymak için de belediyeden izin almak gerekiyormuş ve hâlâ bu izin için uğraşıyorlarmış..
Buyrun burdan yakın, sevgili Anakent Belediye Başkanı ve kâğıt üzerinde kentin anahtarını elinde tutan sahibi Kadir Topbaş dostum..
Günde 160 lira için CRR, Lütfi Kırdar ve Muhsin Ertuğrul'a giden 3 şeritlik çıkmaz sokakta İspark'a, iki yanlı otopark izni verip, milletin rezil olmasına yol açan da sizin belediyeniz değil mi?.
Geçen gece CRR'ye gittim. Ayni rezillik sürüyor. Sevgili Başkan o otoparkla tıkanan, kilitlenen yola senin itfaiyen de açılıyor. Ani bir çıkış gerekse, maazallah.. Bu ne ayıp, ne utançtır?.
Ah benim gamsız, ah benim umursamaz, aldırmaz başkanım ah!..
Zat-ı aliniz giderken eskortlar bir saat evvelden yolu açtığı için farkında bile olmuyorsunuz. Bir gece benimle gizlice, vatandaş gibi gelir misiniz, rezilliği ve dehşeti yaşamak için?.
Hıncal Uluç/Sabah

Yazının tamamı için tıklayınız


Geri Dön