25 / 04 / 2024

AK&Nmerkez, Ali Agha Mohammadi'den tam not aldı

AK&Nmerkez, Ali Agha Mohammadi'den tam not aldı

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Agha Mohammadi, Esenyurt’ta yaptığı modern konutlarla adını duyaran Özyurtlar Şirketler Grubu’nu ziyaret etti



Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı Tamer Özyurt’tan bilgi alan Mohammadi, Ak&Nmerkez projesini çok beğendi ve İran’da da benzer konutların yapılmasını istedi

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Agha Mohammadi 3 Aralık tarihinde satışa sunulan Ak&Nmerkez’i çok beğendi. Uluslararası İşbirliği Platformunun UİP Boğaziçi Bölgesel Ortaklık Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantı için İstanbul’a gelen İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Agha Mohammadi ve beraberindeki heyet toplantı sonrasında Esenyurt’a geçti. Burada Özyurtlar İnşaat’ın genel merkezine gelen Mohammadi, Özyurtlar İnşaat Grubu Başkanı Tamer Özyurt’la buluştu. İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mohammadi, Tamer Özyurt’tan Ak&Nmerkez, Garden City, NTepe ve Ntowers projeleri hakkında bilgi aldı.

Yatırıma çağırdı

Özellikle geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Ak&Nmerkez projesini çok beğenen İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mohammadi, iş adamı Tamer Özyurt’u tebrik etti. Ak&Nmerkez’in konutlarını ve fiyat yapısını çok uygun bulduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Agha Mohammadi, bu modern konut projelerinin İran’da da hayata geçirilmesini istedi.

Geçen ay İran Mesken Bakanlığı’nın resmi davetlisi olarak İran’a gittiklerini ifade eden Özyurtlar Grubu Başkanı Tamer Özyurt ise şunları söyledi:“İran’da yeni yaşam merkezleri kurmamızı istediler. Bu görüşmenin ardından İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Agha Mohammadi de bizleri ziyaret ederek projelerimizi yerinde inceledi. Projelerimiz,  inşaat kalitemiz, fiyat ve en önemlisi güvenilir şirket olarak her geçen gün daha fazla taktir topluyoruz. Sayın Cumhurbaşkan Yardımcısının yaptığı bu ziyaretten onur duyduk.  Özyurtlar İnşaat fark yaratmaya, yaşam kalitesi yüksek projeleri üretmeye devam edecek.”

 


Geri Dön