26 / 04 / 2024

Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları sürüyor!

Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları sürüyor!

Termal turizm sektörüne yeni bir soluk getiren Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Akropol Termal Şehir turizm sektöründe alışılmışın dışına çıkarak, konut sahiplerine yaşanabilir bir 'termal şehir' imkânı sunuyor.



Turizm sektörünün öncü projelerinden bir tanesi olan Akropol Termal Şehir'de devre konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Ankara'nın termal suyuyla ünlü Beypazarı'nda bulunan ve bir Nom inşaat Grup yatırımı olan Akropol Termal Şehir turizm sektöründe alışılmışın dışına çıkarak, konut sahiplerine yaşanabilir bir 'termal şehir' imkânı sunuyor. 


Avrupa'nın en büyük termal şehri unvanını da elinde bulunduran Akropol Termal Şehir, toplamda 1 milyon 350 bin metrekarelik alana inşa edilmekte.'Bu şehirde yaşanır' sloganıyla yola çıkarak devre konut sektörüne yeni bir soluk getiren Akropol Termal Şehir, 36 bin adet devremülkten ultra-lüks villalara, hastaneden hayvanat bahçesine kadar birçok yapıyı da içerisinde barındırıyor. 

Tesiste, tapulu bir şekilde satışı gerçekleşen devremülk sahiplerinin sayısı 15 bini geçmiş durumda. Proje, turizm sektörünün yanı sıra yatırımcıların da dikkatlerini üzerine çekiyor. 

Dünyanın misafiri

Turizm sektörüne getirdiği farklı bakış açısı ile Akropol Termal Şehir, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından misafirleri ağırlıyor. Projede, Beypazarı'nın tarihsel süreçte birçok medeniyete ev sahipliği yapmasından yola çıkıldığını ifade eden Nom inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kuru, "Beypazarı'nın tarihsel geçmişine baktığımızda, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, misafirperverliği ile ön plana çıkmış bir yer olduğunu görüyoruz. 

Projenin Beypazarı'nda olması bizler için farklı bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Projemiz, turizm sektöründe büyük bir yeniliğin de öncüsü oldu. Tapulu devremülk satışlarımız ile ev sahiplerine bir güven veren bir yatırım imkânı sunduk. 

Akropol Termal Şehir, hizmet vermeye başladığı tarihten itibaren büyük bir talep gördü ve görmeye de devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

Bir şehirden daha fazlası

Projede, bir şehirde bulunan tüm sosyal alanların ve ihtiyaçların Akropol Termal Şehir'de iç içe olduğunu dile getiren Kuru, "Projemizin en önemli özelliklerinden bir tanesi, birçok sosyal aktivite alanını içerisinde barındırması. Bunun yanı sıra proje, hastane ve AVM gibi bir şehirde bulunan tüm ihtiyaçları da fazlasıyla karşılıyor. Projemizde konaklamak için sadece devre konutlar da bulunmuyor. 

Devre konutların yanı sıra, ultra-lüks villalar, 5 yıldızlı bir otel ve birapart otel de Akropol Termal Şehir'de konaklamak isteyenlere alternatif oluyor. Bütün bu konaklama imkânlarının yanında termal su ile ilgili hizmetlerin verilmesi projeye ayrı bir değer katıyor" diye konuştu. 

"Sosyal alanlar"

Akropol Termal Şehir'de bulunan sosyal aktivite alanlarından da bahseden Kuru, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: "Proje içerisinde her aile tipine ve her yaştan insana hitap eden sosyal aktivite alanları oluşturduk. Projeyi tasarlarken de her yaştan insana hitap etmesine büyük önem verdik. Proje içerisinde aqua park, rehabilitasyon ve fizyoterapi merkezi, hayvanat bahçesi, sinema salonu, alışveriş merkezi, binicilik parkuru, spor kompleksi, Türk ve Fin hamamları, sauna, çamur banyoları, bay-bayan ayrı ve karışık olmak üzere yüzme havuzları ile termal havuzlar tasarlayarak misafirlerimizin ve devre konut sahiplerinin kullanabileceği sosyal aktivite alanları oluşturduk. Şu an için geldiğimiz süreçte misafirlerimizden ve devre konut sahiplerinden olumlu geri dönüşler aldık. Projemizin bu denli bir kabul görmesi ve beğenilmesi bizleri daha büyük çalışmalar ve hizmetler için daha da hırslandırıyor."



Milliyet Ankara 


Geri Dön