23 / 04 / 2024

AKS Grup İnşaat Trabzon'a estetiği olan binalar kazandırıyor!

AKS Grup İnşaat Trabzon'a estetiği olan binalar kazandırıyor!

AKS Grup İnşaat, 2008' de Trabzon' da faaliyete başlayan, kısa sürede 5 büyük konut projesini tamamlayan ve 4 projesi de devam eden büyük bir şirket...



AKS Grup İnşaat, 2008'de Trabzon'da faaliyete başlayan, kısa sürede 5 büyük konut projesini tamamlayan ve 4 projesi de devam eden büyük bir şirket. Trabzon dışına açılmayı düşünmeyen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy, şehrin kalkınması için yatırımcılara seslenerek, "Trabzon'u hiç kimse terk etmesin. Trabzon geleceği olan bir şehir" mesajını verdi. Aksoy, firmalarının 2006 yılının sonlarına doğru Bodrum'da kurulduğunu, 2008'de ise Trabzon'a geldiğini anlattı. 


4 proje için daha start verdi 


Aksoy, şirketin gelişimi, projeleri ve hedeflerine ilişkin olarak şunları anlattı: "Bodrum'da yabancılara satış varken villa projesi yapıyorduk ama yabancılara satış kapanınca memleketimiz Trabzon'a geldik. İlk projemiz 370 dairelik İnci Evleri projesiydi. Projeyi tamamladık ve teslim ettik. Sonrasında Mercan Evleri, Elmas Park Evleri, Yakut Evleri ve Gold Evleri'ni teslim ettik. 1001 Pırlanta Vadisi, Safir Evleri, Akuamarin Evleri ve Sedef Evleri projelerimiz devam ediyor. 1000 konuttan oluşan 1001 Pırlanta Vadisi projemiz Çukurçayır'da devam ediyor. Bu projemizin yüzde 90'ınm satışım tamamladık. Burada dairelerde geniş teraslar var. Bu özellik projeye ayrı bir renk katıyor. 


2015 Haziran'da tamamen bitmiş olacak ve anahtar teslimini yapacağız. 

AKS Grup İnşaat, şehirde kısa sürede beş büyük konut projesini tamamlayıp teslim etti. Dört yeni projenin de startıyla yoluna devam ediyor Farklı projelerle ' devam Trabzon şu anda yabancıların akın etmesi beklenen bir yer. Yabancılara yönelik ciddi anlamda çizim yaptığımız projelerimiz var. Bu anlamda da Trabzon'a farklı projeler yapmak istiyoruz. Düz bina, kibrit kutusu şeklinde binalar değil de estetiği olan yaşanabilirliği olan binalar inşa etmek istiyoruz. Artık göç veren değil göç alan bir Trabzon var. AKS Grup İnşaat olarak yatırımlarımıza şehrimizde devam edeceğiz." Aksoy, Trabzonlu yatırımcılara da seslenerek, "Trabzon'u hiç kimse terk etmesin. Trabzon geleceği olan bir şehirdir. Burada kimse aç kalmaz. Herkes yapabildiği kadar Trabzon'a yatırım yapsın" dedi.


Milliyet Business


Geri Dön