24 / 04 / 2024

Aksaray Eskil'de imar düzenlemeleri devam ediyor!

 Aksaray Eskil'de imar düzenlemeleri devam ediyor!

Aksaray’ın Eskil İlçe Belediyesi tarafından İller Bankası A.Ş. destekli başlatılan imar çalışmasında yapım ihalesini alan firma yetkilileri İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay ile bir araya geldi.



Başkan Alçay ve firma yetkilileri yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Firma yetkilisi Tuğberk Altınalan, çalışma yapılacak bölgede incelemeler yaptıklarını belirterek, “Planlamalarımızı yapıp en kısa sürede başlama gayretindeyiz. Kimseyi mağdur etmeden çalışmalarımızı tamamlayacağız’’ şeklinde açıklama yaptı. 


İlçe adına çok önemli bir çalışma olduğuna değinen Başkan Alçay, “İmar planı demek düzen demektir. Yaşanabilir yerleşim yerleri, mutlu insanlar demektir. İmar planları park-bahçe, yeşil alan, yol demektir. Düzensizliğin önüne geçmektir. Hazırladığımız bu çalışmalar İlçemize çok uzun yıllar hizmet edecektir. Bu projeyi İlçemize kazandırmamızdaki desteklerinden dolayı İller Bankası Bölge müdürümüze, Sayın Grup Başkan Vekilimiz İlknur İnceöz’e, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti’ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi. 


Milliyet 


Geri Dön