24 / 04 / 2024

Aksigorta selde zarar gören sigortalılarını güvenceye aldı

Aksigorta selde zarar gören sigortalılarını güvenceye aldı

Aksigorta, İstanbul'da ve Trakya bölgesinde sel felaketi nedeniyle evi kullanılamayacak durumda olan sigortalılarını güvence altına aldı



Zarar gören konut ve işyerlerindeki suyun boşaltılması ve çamurun temizlenmesi amacıyla asistans firmalarını acilen devreye alan Aksigorta, bu işlemler sırasında konutu kullanılamayacak durumda olan müşterilerine de otelde 2 gün süreyle ücretsiz konaklama hizmeti sunuyor. Tüm bu hizmetleriyle müşterilerinin her zaman yanında olan Aksigorta, sel nedeniyle zarar gören hafif ticari ve binek araçlara da çekici temin ederken özel otolar için de ikame araç sağlıyor.

HİZMET MERKEZİ'NİN KAPASİTESİ ARTTI
Aksigorta, sel felaketinden sonra gelen taleplere de yetişebilmek için 24 saat çalışan Hizmet Merkezi'ni alarma geçirdi ve kapasitesini yüzde 40 oranında artırdı. Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, 'Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Müşterilerimizin zararlarını en hızlı şekilde telafi etmek için çalışıyoruz. Sigortalılarımızın her zaman yanındayız. Bu gibi felaketler bize sahip olduklarımızın kıymetini tekrar hatırlatıyor. Sahip olduğumuz değerler zarar gördüğünde, yeniden yerine koymanın tek yolu: Sigorta. Bu felakette de sigortalı olmanın önemi bir kere daha anlaşıldı. Ancak keşke bu önem, felaketler yaşanmadan önce görülebilseydi' dedi.
Akşam


Geri Dön