16 / 04 / 2024

Aksinan Sitelerinde 96 dairenin teslimi gerçekleştirildi!

Aksinan Sitelerinde 96 dairenin teslimi gerçekleştirildi!

Gerçekleşen toplu konut hamleleri ve kentsel dönüşüm projeleriyle ilçenin imajını yenileyen Karatay Belediyesi, toplu konut açığının giderilmesi noktasındaki atılımlar ile başlattığı toplu konut projelerinin meyvelerini vermeye devam ediyor...



Gerçekleşen toplu konut hamleleri ve kentsel dönüşüm projeleriyle ilçenin imajını yenileyen Karatay Belediyesi, toplu konut açığının giderilmesi noktasındaki atılımlar ile başlattığı toplu konut projelerinin meyvelerini vermeye devam ediyor. 


Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan ve toplu konut hamlesinin 20 inci halkası olarak hayata geçen 488 dairelik AKSİNAN Sitelerinde 96 daire düzenlen törenle sahiplerini buldu. 


Kooperatif şantiyesinde gerçekleşen törene Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yavaş. Kooperatif yönetimi ve üyeler katıldı. Noter huzurunda çekilen 55 dairenin yer kurası öncesi kısa bir konuşma yapan Ali Yavaş, biten dairelerin sahiplerine teslim etmenin sevinci içerisinde olduklarım ifade ederek üyelere kooperatif çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu güne dek kooperatif olarak 4 blok tamamlayarak teslim ettiklerini ifade eden Yavaş, 2012 yılında temeli atılan konutların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve Aksinan Sitelerinin yapımında daima kaliteli malzeme ve işçiliğin kullanıldığının altını çizerek üyelerin bir an önce ev sahibi olmaları için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini vurguladı. 


Üyelerin kendilerine duyduğu güvenin göstergesi olan tasarruflarını boş yere kullanmadıklarını dile getiren Ali Yavaş, bölgenin kalkınmasında emeği olan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye de teşekkür etmesinin ardından noter huzurunda 4 bloktan oluşan 55 dairenin kura çekimi gerçekleşti. 


Anadolu Manşet Gazetesi


Geri Dön