29 / 03 / 2024

Akyazı Belediyesi faizsiz ev sahibi yapıyor!

Akyazı Belediyesi faizsiz ev sahibi yapıyor!

Akyazı Belediyesince hayata geçirilen ’Yıldız Konutları’ projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. 50’ye yakın dairenin satışı gerçekleştirilirken, vatandaşlar faizsiz, kredisiz, taksitle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.



Akyazı’nın en büyük konut projesinde sona gelindi.  TOKİ  konutlarının dolması sebebi ile Akyazı Belediyesi’nin konut sorununu çözmek amacıyla Akbelde A.Ş. tarafından hayata geçirdiği ’Yıldız Konutlarında’ daireler teslim edilmeye başlanıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Akyazı şehir merkezine 5 dakika mesafede yer alan konutlar, kefilsiz, kredisiz, faizsiz, taksitle satışa çıkarıldı.  2+1: 120 metrekare ve 3+1: 132 metrekareden oluşan lüks daireler, 40 ve 50 bin liralık peşinatlarla satışa sunulmuştu. 

Konut projesinde ev sahibi olan Hasan Ceylan, Akyazı belediye Başkanı Hasan Akcan’ın uygun fiyatlı taksitle sağlamış olduğu ev sözünü yerine getirdiğini dile getirdi. Ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Ceylan, "Başkanımızın sağlamış olduğu imkanlarla yeni dairelere sahip olduk. Bu zamanda ev sahibi olmak çok zordu. Fakat sağ olsunlar faizsiz, kredisiz, taksitle ev sahibi imkanı sağladılar. Çok mutluyuz” diye açıklama yaptı.


Geri Dön