25 / 04 / 2024

Akzirve Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Akzirve Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatı!

8 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen ve toplamda 1.441 dairenin yer aldığı Akzirve Topkapı 29 projesinin lansmanı yapıldı. İşte lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatının sunulduğu Topkapı 29 detayları...



Dünya standartlarına sahip Akzirve Topkapı 29'un konut, ticaret, eğitim, sağlık ve turizm gibi pek çok sektörde farklı, yeni ve prestijli gelişmelerin yaşandığı canlı ve renkli Topkapı semtinde yükseldiğini kaydeden Kılıç, Topkapı 29’un kendine özgü mimarisi ve konseptiyle mega kent İstanbul’un ve bölgenin yeni sembolü olacağını dile getirdi.

 

Kılıç, projeyle ilgili olarak şunları kaydetti:  “İlk dairelerimizi Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız 29 Ekim 2023’de teslim edeceğiz. Ön tanıtımda yoğun ilgi gören daireler, lansman dönemiyle birlikte hazırladığımız özel fırsatlarla yatırımcıları bekliyor. Zirvede yeni yaşam İstanbul’un kalbinde başlayacak.”

 

Akzirve Topkapı 29 un lansmanı yapıldı! Lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlandı

Akzirve İcra Kurulu Başkanı Kılıç, Topkapı 29 projesinin site halkının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde ünlü İngiliz mimarlık grubu Chapman Taylor tarafından tasarlandığını kaydederek, projedeki tamamı balkonlı dairelerin tavan yüksekliğinin net 3.05 metre olarak tasarlandığını dile getirdi.

Projenin güncel deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirildiğini dile getiren Cihat Kılıç, projede 10 bin metrekare büyüklüğünde kent parkı bulunacağını da dile getirdi.

 

Ön lansmanda konut sayısının 4 katı talep 

Akzirve İcra Kurulu Başkanı Kılıç, projede büyüklükleri 1 oda 1 salondan  5 oda 1 salona kadar farklı tipte toplamda 1.441 adet konut yer aldığını dile getirerek, yalnızca konut inşa etmediklerini, şehre bir “başyapıt” kazandırmayı amaçladıklarını ifsöyledi.

Kılıç, yatırımcı ilgisi ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Ön tanıtım döneminde yatırımcıların ilgisinden fazlasıyla memnun kaldık. Yerli ve yabancı yatırımcılardan daire sayısının 4 katı talep geldi. Bu ilginin tanıtımla birlikte artarak devam edeceğini düşünüyoruz. İstanbul’un merkezinde yer alan projemizde sunduğumuz fiyat avantajlarıyla birlikte tanıtım dönemine özel kampanya da başlatıyoruz. Daire fiyatlarımızın metrekaresi 56.000 TL’den başlıyor.”


Geri Dön