23 / 04 / 2024

Alabyad İnşaat İlaç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Alabyad İnşaat İlaç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haytham Alabyad ve Aber Kherallah ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Alabyad İnşaat İlaç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haytham Alabyad ve Aber Kherallah ortaklığında kuruldu. 


Alabyad İnşaat İlaç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut,is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Alabyad İnşaat İlaç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Z.Gökalp Mh.S.Demirel Blv.Mall Of İstanbul St.Kule C Bl.7c/16 Başakşehir 


Geri Dön