19 / 04 / 2024

Alaçatı Beach Resort’ta Pekcan Havuz imzası!

Alaçatı Beach Resort’ta Pekcan Havuz imzası!

Sektörde 21 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, butik tatil köyü konseptiyle hizmet veren Alaçatı Beach Resort’ta gerçekleştirdiği havuz ve Spa projeleriyle başarılı bir uygulamaya daha imza attı.



Pekcan Havuz yetkilileri, Alaçatı Beach Resort’ta yapımını tamamladıkları 600 metrekarelik özel filtrasyon deniz suyu havuzu ve yine kısa süre önce yapımını bitirdikleri Zaguda Spa merkezinin sağlıklı yaşamın anahtarını sunduğunu söyledi. 55 dönüm arazi üzerine kurulan ve toplam 45 odayla hizmet veren Alaçatı Beach Resort’un sahibi Nilgün Kalafatoğlu, gözde tatil ve sörf lokasyonlarından olan Alaçatı’da farklı bir konsept sunduklarını, Pekcan Havuz tarafından yapılan otelin deniz suyu havuzunun ise kısa süre önce yapılan değerlendirmede Türkiye’nin en kaliteli 10 havuzundan biri seçildiğini dile getirdi. Yaklaşık 2 yıldır hazırlıkları devam eden Zaguda Spa merkezini misafirleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Nilgün Kalafatoğlu merkez bünyesinde; Spa, hamam, sauna, buhar odası, kar çeşmesi, el-ayak ve cilt bakımı, fitness merkezi ile özel masaj terapileri uygulandığını kaydetti.


“ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ PEKCAN HAVUZ”

Uzun yıllardır Pekcan Havuz ile çalıştıkları bilgisini veren Nilgün Kalafatoğlu, Alaçatı Beach Resort bünyesinde bulunan sörf okulu, 3 adet restoran, bin kişilik plaj, sıcak su havuzu ve kendi müdavimlerini yaratan zengin kahvaltısıyla tatil keyfi yaşamak isteyenleri beklediklerini vurguladı.

Özel bir dekorasyona sahip Zaguda Spa’da kullanılan tüm ürünlerin yüzde yüz organik olduğunu da belirten Kalafatoğlu, merkezde Bali’li 6 masaj terapi uzmanı bulunduğunu ve Çeşme bölgesine kazandırdıkları bu Spa konseptiyle fark yaratacaklarını sözlerine ekledi.



Hürriyet 


Geri Dön