26 / 04 / 2024

Alanya 3 ülkede birden tanıtıldı!

Alanya 3 ülkede birden tanıtıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Sırbistan, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen eş zamanlı fuarlarda ilçenin tanıtımını yaptı. Alanyalı turizmciler, 19-22 Şubat tarihlerinde tanıtım yaptı.



Alanyalı turizmciler, 19-22 Şubat tarihlerinde Sırbistan'ın başkenti Belgrat, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag ve 20- 22 Şubat tarihlerinde Danimarka'nın Herning kentinde düzenlenen fuarlara katılarak ilçeyi tanıttı. Eş zamanlı fuarlarda stant açan ALTAV temsilcileri, seyahat acentesi yetkilileriyle rezervasyonlar konusunda görüşme yaptı. 



'Son dakika satışları' 

Çek Cumhuriyeti'nde Alanya'yı tanıtan turizmci Mehmet Nedanlı, bu pazarda son dakika satışlarıyla en yakın tahminlerin yapılabileceğini, genel öngörü olarak geçen yılki rezervasyon rakamlarının tekrarlanacağını kaydetti. Alanya'ya turist getiren firma yetkililerinin Gazipaşa Havalimanı ile çok yakından B ilgilendiğini belirten Nedanlı, "Acenteler her geçen dönem uçuş trafiğini arttıran bu havalimanının avantajlarından faydalanmak istiyor" dedi. 



Haftada üç gün uçuş 

Sırbistan'da ALTAV'ı temsil eden turizmci Elvan Güneş ise Antalya bölgesine en çok operasyonu olan "1A Travel" acentesi tarafından 16 Mayıs- 10 Ekim tarihleri arasında haftada 3 gün Antalya'ya direkt uçuş yapılacağı ve ilave bir uçak için de uçak şirketinden haber beklendiği bilgisini aldığını söyledi. 



ALTAV yönetimi olarak medya üzerinden tanıtıma her zaman büyük önem gösterdiklerini belirten Güneş, Kopernikus 3 TV kanalıyla Alanya'da program yapmaları için anlaştıklarını ve program ekibinin 2 ayrı çekin için Alanya'ya geleceğini kaydetti. Danimarka'da ALTAV'ı temsil eden turizmci Kerem Sidar da fuar alanında acentelerin sıcak satış yaptığını anlattı. 


Milliyet Akdeniz


Geri Dön