23 / 04 / 2024

Alanya Avsallar'da nazım imar revizyonu onaylandı!

Alanya Avsallar'da nazım imar revizyonu onaylandı!

Alanya Avsallar Mahallesi’nde 1/5000'lik nazım imar planı revizyonu mecliste onaylandı. Onaylanan nazım imar planı ile Avsallar’ın imar sorunu çözüldü.



Antalya Alanya ilçesi Avsallar Mahallesi’nin 5 binde birlik Nazım İmar Planı Revizyonu, Büyükşehir Belediyesi’nin devam meclisinde onaylandı.


Avsallar Mahallesi’nin Antalya 3. İdare Mahkemesi’nce 27.04.2016 tarihinde iptal edilen Nazım İmar Planı Revizyonu, Alanya Belediyesi tarafından hazırlanarak Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulmuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin Şubat ayı devam Meclisi tarafından onaylanan 5 binde birlik nazım imar planı ile Avsallar’ın imar sorununu çözülmüş oldu.


Avsallar’ın duran yapılaşmasının önü açıldı

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yücel, “5 binde birlik nazım imar planının onaylanmasıyla birlikte, Avsallar Mahallesi’nin durmuş olan yapılaşmasını bir an önce çözmek için yürüttüğümüz çalışmalarda ilk adım atıldı. Binde birlik uygulama imar planının da Alanya Belediye Meclisimizce onaylanmasının ardından, Avsallar’ın imar sorunu ortadan kalkmış olacak. Büyükşehir Belediye Meclisi’ne, Meclis Üyelerimiz Kerim Başkaptan ve Erkan Demirci’ye teşekkür ederim” dedi.


Milliyet


Geri Dön