20 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi 15 şanslı aileyi ağırlayacak!

Alanya Belediyesi 15 şanslı aileyi ağırlayacak!

Alanya Belediyesi bu yıl da 15 aileyi birer hafta Alanya ’da ağırlayacak.Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik 1 haftalık bedava tatil kampanyasıyla 15 aile çoluk çocuk bir hafta Alanya’da tatilin keyfini çıkaracak.




Hürriyet Gazetesi Avrupa ve Kanal D Avrupa işbirliğiyle  sürdürülen  tatil kampanyası kapsamında, Alanya Belediyesi bu yıl da 15 aileyi birer hafta Alanya’da ağırlayacak.


Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik 1 haftalık bedava tatil kampanyasıyla 15 aile çoluk çocuk  bir hafta Alanya’da tatilin keyfini çıkaracak.


 13 YILDIR SÜRDÜRÜLEN KAMPANYA SAYESİNE HEM ALANYA KAZANIYOR, HEM DE HÜRRİYET OKURLARI


 Bu kampanya kapsamında, Hürriyet ve Kanal D, Avrupa ülkelerinde 15 gün boyunca Alanya’nın  tanıtımını yapıyor.

 15. günün sonunda belirlenen şanslı aileler,  25 Ağustos -15 Kasım tarihleri arasında, istedikleri bir tarihte çocuklarıyla birlikte  bir hafta 3-4-5 yıldızlı otellerde, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) de desteği ile bedava tatil yapıyor. 


HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR


Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hürriyet Gazetesi ve Kanal D’nin desteği  ile tüm Avrupa’da,  hiçbir bedel ödenmeden  Alanya’nın tanıtıldığını belirterek, Hürriyet ve Kanal D yöneticilerine, Hürriyet’in Avrupa temsilcilerine teşekkür etti. Yücel, Hürriyet’te yayınlanan mesajında tatil planı yapan diğer aileleri de Alanya’ya davet ederek, Selçuklu ve Osmanlı’dan kalan tarihi dokudan tutunda  deniz, kum, güneş, macera, yayla turizmi ne ararlarsa Alanya’da bulabileceklerini söyledi.


İsviçre, Almanya, Fransa, Hollanda ve İngiltere’den  kampanyaya katılarak tatil kazanan şanslı aileler:

Selvi Aslan, Mükerrem Furan, Saniye Kaymak, Murat Demir, Özcan Avcuoğlu, Seda Ucaktürk, Nejla Nas, Soner Sayar, Tahsin Özdemir, Suna Atsız, Fatma Doğan, Erol Sertel, Olgun Çamaşlıoğlu, Fatma Güler, Faruk Gülten


Alanya Postası



Geri Dön