25 / 04 / 2024

Alanya Hasta Yakınları Tesisi 3 milyon TL'ye yapılıyor!

Alanya Hasta Yakınları Tesisi 3 milyon TL'ye yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya Alaattin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşa edilen Hasta Yakınları Kültür ve Sosyal Tesisi'nde sona gelindi. Projenin çalışmaları hızla sürüyor.



Alanya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere yapımına başladığı sosyal tesisin temeli Ağustos ayında atıldı. 


Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta yakınlarının ücretsiz konaklayacağı Alanya Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi hızla devam ediyor. 


4 katlı olacak tesisin üçüncü katının beton döküm işlemi başladı. Tesisin yaklaşık 3 milyon liraya mal olması bekleniyor. Tesis, tel konforunu aratmayacak.


Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi inşaatındaki çalışmalarda incelemelerde bulundu. İnşaatta incelemelerde bulunan Güney, “Başkanımız Menderes Türel, Alanyamıza önemli yatırımlar yapıyor. Alt ve üst yapıdaki hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Alanya’da yaptığı yatırımlarla ortaya koyuyor. Kadınlar Plajı, Aşevi ve Hasta Yakınları Tesisi bunlardan sadece bir kaçı. Alanya’ya şifa bulmaya gelen vatandaşlarımızın yakınları bu tesisten faydalanacak” şeklinde konuştu.



Milliyet


Geri Dön