25 / 04 / 2024

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.




Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi’nin 4.sü bu yıl 15-18 Aralık 2015 tarihleri arasında Tokyo’da gerçekleştirildi.


Lobin World ile DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW)’nin RADISSON HOTEL NARITA/ Tokyo’da organize ettiği “4. International World Quality Summit” kapsamında, dünyanın farklı ülkelerinden birçok uluslararası firma temsilcisi, akademisyen ve iş uzmanı bir araya geldi. 


Zirveye katılan devlet ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri, yaptıkları konuşmalarla imalat ve hizmet sektörünün geleceğine yönelik önemli mesajlar verdi.


"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu. Ödülü Alfemo adına; başbakanlık fahri danışmanı Burhan Kuzu’dan alan, markanın pazarlama müdürü Süleyman Zoral; yaptığı konuşmada “dünya markası olmak için çıktığımız yolda, aldığımız ödüller bizim için daima itici güç olmuştur. Dünyanın ilk devlet destekli markalaşma programı olan Turquality’den de aldığımız güç ile;  hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemenin gururunu yaşıyoruz” dedi.


Alfemo,  2013 Yılında da Avrupa Kalite Ödülü ile onurlandırılmıştı…




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 dünya kalite ödülünü aldı. Tokyo'da düzenlenen törende ödülü, Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral aldı.


Her yıl çeşitli ülkelerden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği Uluslararası Dünya kalite Zirvesi'nin dördüncüsü, bu yıl 15-18 Aralık arasında Tokyo'da yapıldı. Lobin World ile DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW)'nin Tokyo Radisson Hotel Narita'da düzenlediği 4. International World Quality Summit kapsamında, çeşitli ülkelerden birçok uluslararası firmanın temsilcisi, akademisyen ve iş uzmanı bir araya geldi. Zirveye katılan devlet ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri, imalat ve hizmet sektörünün geleceğine yönelik önemli mesajlar verdi. "2015 World Quality Award" ödül töreni ile sona eren zirvede Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile global markalardan biri oldu. Ödülü, Alfemo adına Başbakanlık Fahri Danışmanı Burhan Kuzu'dan alan Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, yaptığı konuşmada, "Dünya markası olmak için çıktığımız yolda aldığımız ödüller, bizim için daima itici güç olmuştur. Dünyanın ilk devlet destekli markalaşma programı olan Turquality'den de aldığımız güçle hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemenin gururunu yaşıyoruz." dedi. Alfemo, 2013 yılında da Avrupa Kalite Ödülü almıştı.


Zaman



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği “Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi”, 15-18 Aralık 2015 tarihinde 4. kez Tokyo’da gerçekleştirildi.

Lobin World ile DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği’nin (DMW) organize ettiği “4. International World Quality Summit” kapsamında, dünyanın farklı ülkelerinden birçok uluslararası firma temsilcisi, akademisyen ve iş uzmanı bir araya geldi. Zirveye katılan devlet ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra bürokrasinin önde gelen isimleri, konuşmalarında imalat ve hizmet sektörünün geleceğine yönelik önemli mesajlar verdi.

‘Ödül itici güç’

“2015 World Quality Award” ödül töreniyle sona eren zirvede Alfemo, “Dünya Kalite Ödülü”yle onurlandırılan seçkin küresel markalardan biri oldu. Alfemo adına ödülü, Başbakanlık Fahri Danışmanı Burhan Kuzu’dan alan markanın Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, “Aldığımız ödüller, dünya markası olmak için çıktığımız yolda bizim için daima itici güç olmuştur. Dünyanın ilk devlet destekli markalaşma programı olan Turquality’den de aldığımız güçle, hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemenin gururunu yaşıyoruz” dedi. Alfemo, 2013 yılında da Avrupa Kalite Ödülü ile onurlandırılmıştı.

Milliyet 


Haber Yeni Şafak'ta şöyle yer aldı;

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 dünya kalite ödülüne layık görüldü. Ödülü Alfemo adına, Başbakanlık Fahri Danışmanı Burhan Kuzu'nun elinden alan markanın Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Dünya markası olmak için çıktığımız yolda, aldığımız ödüller bizim için daima itici güc oldu" dedi Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi'nin 4'üncüsü bu yıl 15-18 Aralık 2015 tarihleri arasında Tokyo'da gerçekleştirildi. Lobin VVorld ile DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW)'nin RADISSON HOTEL NARITA/ Tokyo'da organize ettiği "4. International VVorld Quality Summit" kapsamında, dünyanın farklı ülkelerinden birçok uluslararası firma temsilcisi, akademisyen ve iş uzmanı bir araya geldi. 

DÜNYA KALİTESİNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Zirveye katılan devlet ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri, yaptıkları konuşmalarla imalat ve hizmet sektörünün geleceğine yönelik önemli mesajlar verdi. "2015 VVorld Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 4'üncü International VVorld Quality Summit'te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu. 


'ÖDÜLLER BİZİM İÇİN İTİCİ GÜÇ

Ödülü Alfemo adına; Başbakanlık Fahri Danışmanı Burhan Kuzu'dan alan, markanın Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Dünya markası olmak için çıktığımız yolda, aldığımız ödüller bizim için daima itici güç olmuştur" dedi. Zoral, dünyanın ilk devlet destekli markalaşma programı olan Turquality'e de dikkat çekerek, "Buradan aldığımız güç ile hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerlemenin gururunu yaşıyoruz" diye konuştu. Alfemo, 2013 yılında da Avrupa Kalite Ödülü ile onurlandırılmıştı. 

Yeni Şafak 

Geri Dön