20 / 04 / 2024

Alfemo Kids & Teens markası ile çocuk mobilyası üretiyor!

Alfemo Kids & Teens markası ile çocuk mobilyası üretiyor!

Alfemo, Kids & Teens markası ile üretimini yaptığı çocuk, genç ve bebek mobilya koleksiyonlarını yurtdışından sonra yurtiçinde de büyütme ve bayilik verme kararı aldı..



Kids&Teens markasına ilişkin yurtiçi mağaza konseptinin tanıtımını 2014 İSMOB Fuarı’nda gerçekleştiren Alfemo’nun Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, “Alfemo olarak 5 kıtada 60 aşkın ülkede konsept mağazalarımız bulunuyor.


10 ülkede mağaza


Yurtdışında Alfemo Concept mağazalarının yanı sıra Kids&Teens mağazaları da açmaya başladık. Ve marka şu anda 10 farklı ülkede 20 yi aşkın bağımsız mağazaya ulaştı” dedi. Kids&Teens’in tüm dünyada olduğu gibi yurtiçinde de mağazalaşmasının zamanının geldiğini belirten Davulcuoğlu, “Mağaza konseptinden koleksiyonuna, kurumsal kimliğinden marka diline kadar bütün yönleriyle çalışmalarımızı bitirdik. 2014 Ocak ayında ISMOB Fuarı’nda lansmanını yaptık” diye konuştu.

Davulcuoğlu,”Alfemo gibi Kids&Teens markamız da 2015 yılında büyümeyi sürdürecek. Yatırımcımıza ve bayimize kısa vadede ciro ve markalaşma anlamında önemli katmadeğer sağlayacağız. Bu nedenle markaya yatırımlarımız hiç hız kesmeden devam ediyor” dedi.


Milliyet


Geri Dön