27 / 04 / 2024

Alfemo Kids&Teens genç odasından alana gitar hediye ediyor!

Alfemo Kids&Teens genç odasından alana gitar hediye ediyor!

Özgün tasarımları ve modern üretim teknikleriyle sıra dışı mobilyanın adresi Alfemo, geleceğin müzisyenlerinin yetişmesine öncülük edecek bir kampanya başlattı



Uluslararası Türk markası Alfemo, Alfemo Kids&Teens genç odası takımlarından herhangi birini alana, bir adet klasik gitar hediye edecek.  


Üretim ve tasarımlarını değişen toplumun ihtiyaçlarına göre sürekli yenileyen Alfemo, gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için sorumluluk üstleniyor. Gençlerin ihtiyaçlarına verdiği önemi, eğitim bilinciyle birleştiren Alfemo, 1 Eylül’den itibaren Alfemo Kids ve Teens Genç odası takımlarından herhangi birini alana klasik gitar hediye ederek, yeni 

cevherlerin keşfedilmesine katkıda bulunacak. 


Çocukların ve gençlerin renkli dünyasını yansıtan Alfemo Kids&Teens genç odalarında Walt&Disney’in çok sayıda karakteri de yer alıyor. Çocuklara ve gençlere özel tasarımlarıyla dikkat çeken Alfemo, bu kampanyayla geleceğin müzisyenlerini şimdiden destekliyor.


Alfemo Hakkında:  

1997 yılından beri, Türkiye’de, döşemeli ve panel mobilya üretimi alanında özgün tasarımlarıyla mobilya pazarında trendleri belirleyen etkin bir marka olma vizyonu doğrultusunda ilerleyen Alfemo,  mobilyada modayı belirleyen, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleri doğru fiyat politikasıyla, hızlı ve zamanında hizmet anlayışıyla üretiyor.


Alfemo  İzmir  Torbalı’da 60.000 metrekaresi kapalı toplam 200.000 metrekare alanda yatak odası, yemek odası, genç odası, oturma odası ve yatak-baza ürün gruplarıyla geniş bir yelpazede üretim yaparak bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ve aksesuarları tüketiciye sunuyor. Dünya standartlarındaki üretimini tamamen otomasyona dayalı, SAP sistemine entegre edilmiş modern tekniklerle üretim yapan ve çevre kirliliğine duyarlı makinalarla gerçekleştiriliyor. GS Sertifikası, ISO9001-14001 Kalite Sertifikaları ve Turquality ile üretim standartlarını ulusal ve uluslararası kalite platformlarında tescilliyor.




Geri Dön