20 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu: Karşı Gazetesi'nin parasını ödedik!

Ali Ağaoğlu: Karşı Gazetesi'nin parasını ödedik!

Yayın hayatına sona eren Karşı Gazetesi’nin eski patronu ile yapılan röportaj 5 Ocak 2014 tarihinde Hürriyet gazetesinde yayınlandı. Açıklamalara ise Ağaoğlu Şirketler Grubu’ndan yalanlama geldi.



Yayın hayatına sona eren Karşı Gazetesi’nin eski patronu ile yapılan röportaj 5 Ocak tarihinde Hürriyet gazetesinde yayınlandı. ‘6800 liraya battık’ başlıklı haberde Ababey, “Son olarak Ağaoğlu’nun reklamını aldık. İlan bedeli 6800 liraydı. Twitter da bu olay büyüdü. 3 yazarımız istifa etti. Bundan dolayı okuyucular da koptular. Çöküşün nedeni bu oldu.


Ağaoğlu’ndan da o reklamın parasını alamadık” ifadelerine yer verildi. Ağaoğlu Şirketler Grubu ise Karşı gazetesine olan 6 bin 800 TL tutarındaki ilan bedelini ödediklerini açıkladı. Ödeme dekontunun da paylaşıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Karşı gazetesine olan 6 bin 800 TL tutarındaki ilan bedelini ödemediği gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Karşı Gazetesi’nin gelirleri haciz yoluyla çalışanlarına temlik edildiği için ödemenin kendilerine değil, çalışanlarına geçtiği bilgisini edindik.


Hürriyet


Geri Dön