19 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.



Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek. film için hazırlıklar başladı. Çekilecek bu filmi Rize Valiliği ve Türk Hava Yolları destekliyor. Sinema filmi için otel, özel uçak, villa ve işadamı Ali Ağaoğlu’nun araç koleksiyonundan bir otomobil tahsis edildi. 


Rize'de çekilecek bu yeni filmin çekimleri başladı ve filmin tanıtımı için İyidere ilçesindeki bir otelde basın toplantısı yapıldı. Toplantıya Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize eski Milletvekili Ali Bayramoğlu, Pakistanlı film şirketi yapımcısı ve aktör Javed Sheikh, başrol oyuncuları Aditi Singh, Danish Taimur ve Saeeda Imtiaz katıldı.


Ali Ağaoğlu, Rize de çekilecek film için arabasını verdi!


Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize'de film yapımcılarının aradığı her şeyin olduğunu belirtti. Bektaş, "Bunu onlara anlatmamız kalmıştı. İşadamı Turgut Kıran’ın eşi Günay Kıran villasını tahsis etti, işadamı Ali Ağaoğlu araç koleksiyonundan en özel aracını filmin kullanımına verdi." dedi. 


Hürriyet 


Geri Dön