29 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu'na Körfez ülkelerinden davet!

Ali Ağaoğlu'na Körfez ülkelerinden davet!

Ali Ağaoğlu, Körfez ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor. Gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu'na üst düzey ağırlama protokolü uygulandı.




Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Körfez ülkeleri ile temaslarını sürdürüyor. Gelen davet üzerine ziyaret ettiği Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi ve ülkenin önde gelen aileleri tarafından karşılanan Ağaoğlu'na üst düzey ağırlama protokolü uygulandı. Suudi Arabistan'da Dammam, Cidde, Mekke ve Riyad'a giden Ağaoğlu, çeşitli yatırım ve işbirliği tekliflerini değerlendiren görüşmelerde bulundu. Ali Ağaoğlu ziyaretlerini şirketin uluslararası yatırım Başkanı Halil İbrahim Demirhan ve ekibi ile gerçekleştirdi. 


Yoğun ilgi ile karşüanan Ağaoğlu, "Kurduğumuz ilişkileri güçlendirmek için Suudi Arabistan'a bir ziyaret daha gerçekleştirdik. Uzun süredir yaptığımız uluslararası tanıtım faaliyetlerinin sonucunu alıyoruz. 

Bölgenin yatınmcıları ısrarla bizi davet ediyor. İşbirliği konusunda verimli görüşmeler yapıyoruz" dedi. 

2012 yılında Mütekabiliyet Yasası ile yabancı ülke vatandaşlanna gayrimenkul satışına olanak tanınmasının ardından Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinden tek kalemde 200 milyon dolarlık satış gerçekleştirmişti. 


Hürriyet


Geri Dön