25 / 04 / 2024

Ali Erdoğan: Uşak'a 8 büyük piknik ve mesire alanı kazandırdık!

Ali Erdoğan: Uşak'a 8 büyük piknik ve mesire alanı kazandırdık!

Uşak’ta vatandaşların nefes alabilecekleri noktaların artması hedefiyle çalıştıklarını bildiren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, bu nedenle bir planlama yaptıklarını ve projeler ile başarıya ulaştıklarını dile getirdi...




Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, görevde oldukları süre içinde 8 büyük piknik ve mesire alanını kente kazandırdıklarını belirtti.


Uşak’ta vatandaşların nefes alabilecekleri noktaların artması hedefiyle çalıştıklarını bildiren Başkan Erdoğan, bu nedenle bir planlama yaptıklarını ve projeler ile başarıya ulaştıklarını dile getirdi. Vatandaşların piknik ve mesire alanlarına daha kolay gidebildiklerini kaydeden Erdoğan, "Vatandaşlarımızın büyük piknik ve mesire alanları konusunda istekleri vardı. Biz bu isteğe başından bu yana kayıtsız kalmayarak güzel işler başardık. Şimdi alanlarımız her zaman vatandaşlarımızın yoğun olmakla birlikte güvenli bir şekilde hizmet vermektedir” dedi.


Uşak’ın bu konuda rekor kırdığını aktaran Erdoğan, vatandaşların sevincini görmelerinin bile kendilerine mutlu ettiğinin altını çizdi. Uşak’ta büyük piknik ve mesire alanlarını yaparken var olan kentin potansiyelini de en iyi şekilde değerlendirdiklerine vurgu yapan Erdoğan, "İlimizde her daim var olan fakat canlanmayı bekleyen büyük alanlar söz konusuydu. Her gün belgi hepimizin geçtiği bu alanların ortaya çıkması ve kente kazandırılması gerekiyordu. Bu nedenle hemen harekete geçerek gerekli çalışmaları yaparak alanları kazandırdık. Bu alanlar atıl olmaktan kurtularak vatandaşlarımızın beğenerek gidip piknik yaptığı yerler haline geldi” ifadesini kullandı.


Başkan Erdoğan vatandaşların araçları olmadan da parklara artık ulaşabildiğini sözlerine ekledi.



Milliyet


Geri Dön